EDIT: I když ten Vinage strat je taky hezkej a asi o třídu výše, než ten standard...
Tak tak pánové. Tenhle fender se řešil na jiném fóru 21.7. a ten inzerát byl na více bazarových stránkách. Ale z těch stránek už zmizel, myslím si, že za tu cenu perfektní koupě i když fotky reálného nástroje budou asi vypadat jinak.Otázka proč tam ten inzerát visí tak dlouho (od 19.7.)... respektive jestli už není kytara u nového majitele.
Začínáš měnit můj vkusTak jsem našel tuhleNo napoprvé úžas moc mě ta kytárka padla do oka:
Klasická kobylka Tune-O-matic je nasazená (pouze nasazená) na dvou "trnech" a drží na nich díky tahu, resp. tlaku strun.deClaim píše:Milane prosímtě ta varianta stop copak to znamená?
Tak tohle je na slohovou práciA nějaká výhoda či nevýhoda toho lepeného krku?
Osobně si myslím, že sis vybral dobře. Vezmi ji a nepřebírej abys nepřebraldeClaim píše:No prostě jsem se do ní ihned zamiloval:) Nejspíše jí vezmu.
Ale vůbec ne! Kroucení krku vůbec nesouvisí s tím, jestli je lepený, šroubovaný, průchozí nebo patkový.Ty lepené krky jsou náchylnější na kroucení?
Aby to bylo objektivní, tak musíš mít stejné struny, trsátko, ruce, styl a sílu hraní, zesilovač a jeho nastavení, kabel, reproduktory...Tady je i nějakej hudební test, ale asi to nebude moc objektivní:)
Hele, docela mě to tady baví, ale jestli sem hodíš jěště nějakou třetí kytaru a budeš chtít srovnáníFakt se omlouvám, stále sem něco nahazuju