Výběr vhodné kytary

Šest strun, sedm strun, plné tělo se SC i HB snímači
Akustika Western

Re: Výběr vhodné kytary

Příspěvek od Akustika Western »

:-) Pokud nebudu hrát někde v kapele, tak mi je velký kombo stejně k ničemu.
Hrál jsem na Marshall u kámoše, který má kapelu a je to něco jinýho. Ale když hraješ sám doma to se vyplatí raději koupit lepší elektriku.
Ale jestli si chceš koupit za 15,000 kombo na doma na hraní, tak proč ne.

dejv

Příspěvek od dejv »

Akustika Western: Ano tak nějak :mrgreen: já už myslím na budoucnost..kdyby se něco naskytlo ať nestresuju,že nemám výkonný kombo...navíc sem koupil to svoje Line 6 Spider 2 za neodmítnutelnou cenu :nice:
Metal up your ass... \m/

Janny

Příspěvek od Janny »

Pokud vím tak dotazující je začátečník a zatím nepotřebuje mít 100w a nejlíp ještě lampový kombo co kdyby náhodou přišla kapela ;)

Navíc po tom rolandovi a crate v 15w je na bazaru poptávka, takže nebude mít problém ho prodat když už bude mít tu kapelu nebo třebas z jinýho důvodu budu přecházet na silnější kombo....

A to kombo se malý ďábel nemenuje, jen to tak maj na kytarách.cz ....

A áno dejve, budu doporučovat cortky dál, protože si myslím že je to dobrá začka a že do začátků slušná kytara. Má 2× HB a v kombinaci třeba s tím rolandem si myslím že by měl do začátku slušnou výbavu i na ty tvrdší věci. :potlesk: Krabku může dokoupit dycky ;)

dejv

Příspěvek od dejv »

Janny: úplný začátečník by nebyl..drncal by na rádijko a pak by si časem koupil pořádnou mrchu na doma :mrgreen: :mrgreen: Nj..ty malej ďáblíku já vím,že vždycky musíš mít poslední slovo,ale nemáš to jedno? :D Janny učitelko :D
Metal up your ass... \m/

Janny

Příspěvek od Janny »

Nemám to jedno :D A tak to víš, ve škole byla nuda :D

Odpovědět