Jsou to pěkný kejtry...taky sem se po nich díval..máš podobný vkus čéče...S Explorery bych na to šel fakt opatrně...já byl v hudebninách a zkoušel sem si tam jeden luxusní Explorer za 11 litrů (ze zvědavosti jen prostě si zkusit jaký je)
a co ti můžu říct..nepohodlný v sedě jak cyp!! Padala mi dozadu jak sem ji měl na pravým koleně....a na levým..(posed jak u veček) to bylo o něco lepší...ale i tak mi to bylo nepohodlný...takže opravdu ze začátku na to jdi fakt opatrně.
Já byl zezačátku se svou Jacknife tak trošku opařen než sem si zvykl,ale dalo se to...a nyní musím říct,že je nejpohodlnější kytara na kterou sem hrál (ehm...teda mi se do rukou dostávaly jen španělky,westernovky a ten Explorer)
Takže...časem by sis na zvykl....
A teďka k té aparatuře.... NÉÉÉ

15 wattové komba jsou pro začátečníky..a co z toho vyplývá? Za nízkou cenu...a za nízkou cenu je ještě horší kvalita...a komba Crate jsou bestak sračky...a nějaký Roland malý ďábel??

už ten název je dost k smíchu... sorry Janny

vím,že už seš na mě uražená,ale tak si buď i nasraná xD sorry
Hele...jak sem dostal kytaru tu Jacknife tak sem neměl aparaturu a vyřešil sem to tím,že sem hrál přez radio...na sluchátkový výstup dal sem si tam redukci na kytarový jack a hrál sem...co k tomu říct...přidáš hlasitost a máš zkreslení ubereš hlasitost..hraješ bez efektu

hrál sem na to asi 4 měsíce a zvuk se poměrně dal...hralo takhle víc kytaristů který znám.Je to takhle lepší,protože kdyby prodávat potom dvě věci,že mě to nejde je horší než jedna...a proto je lepší počkat

a koupil sem si aparaturu Line 6 Spider II
http://www.millersinternetmusic.com/pro ... big212.jpg
je to 75w x2 stereo... mono je to 150w na doma je to až moc po výkonové stránce,ale čím výkonější kombo tím víc kvalitnější a taky je víc do života...nač honit na maximum 15wattové když můžeš jet zlehka na 75w a výsledek bude takový=hlasitost stejná a 15wattové nebude nadšeno za to 75 wattové jo... jinak 30wattové kombo se taky dá.Prostě nad 15wattů!!

a při nejlepším..zkus si něco najít z bazaru a poraď si od kamošů...klidně i od nás...snad sem ti pomohl