První levoruká kytara

Šest strun, sedm strun, plné tělo se SC i HB snímači
Milan

Re: První levoruká kytara

Příspěvek od Milan »

jaký jestli sis ještě nevybral? :P normálně zajeď do sekce "naše názory na kytary", založ nový topic a o zkušenosti se poděl ;) takhle má forum fungovat ;)
Omlouvám se administrátorovi, ale moje "stařecká" skromnost v tomto kytarovém světě ...náctiletých (je mi 46 let) mi nedovolila komukoli vnucovat moje názory :D.
Prostě nechci dělat na internetu "chytrýho", jen jsem chtěl odpovědět na konkrétním místě na konkrétní otázku. Nic víc, nic míň. Jinak jsem totální začátečník, na kytaru se učím sám teprve rok a věřte mi, v mém věku je to řehole. Takže zkušeností taky moc nemám. Kytary mám tři (Stagg Stratocaster, Gibsob SG Special a Harley Benton SG) a tak až najdu víc času, tak zkusím sepsat svoje zkušenosti a názory na tyhle kytary.
Tak ať vám to všem hraje! :kapela:

Dejw

Příspěvek od Dejw »

Rozhodně není důvod se omlouvat, naopak jsme rádi za každého nového aktivního člena ;) nezáleží tady na věku ani na zkušenostech, každej může říct, co si myslí a jak situaci vidí, jsme diskuzní forum... a taky to není o žádným machrování...

Klidně se můžou příspěvky rozšířit o kombo a efektíky (o tom se tady moc zatím bohužel nepíše)...

Jinak přeju mnoho příjemných chvil strávených hraním :)

Tobi

Příspěvek od Tobi »

určitě se nemáš za co omlouvat. nechtěl jsem, aby to znělo nějak špatně, nebo tak :) na fóru je vítán každý názor a každá zkušenost.

Odpovědět