Jak se máte aneb pokec o všem
Re: Jak se máte aneb pokec o všem
Bez kytárky až do neděle...bůůůů
In love with my Nashville NW-32C...
to já po minulym vykendu sem kyaru ještě nevytahl, jelikož sem jí měl tak akorát
No, nechává se zkrášlovat - výměna pražců, přeleštění, výměna strun...a jinou kytaru nemám...tak hraju na flétnu...což je celkem zábava, ale celkem to rve uši
ale stýská se mi, no
ale stýská se mi, no
-
já mám jenom dvě a to přeméšlim že koupím 3tí elektroakustiku už mám vybranou v hudebninách...potřeboval bych tak nadbytečnejch 15tis. na kytaru, kombo a cajon
jej...to já mám jen svoji Krásku - ale až se jednou naučím hrát, tak si chci koupit elektriku...což ale při rychlosti jakou se učím bude tak za deset let...
už mám vybranou i barvu - žlutobílá nebo bleděmodro-bílá
už mám vybranou i barvu - žlutobílá nebo bleděmodro-bílá
-
Já hraji cca slbé 2 roky, trénuji každý den cca 1-2h, někdy vůbec, někdy mě to chytne a jedu třeba 3 hodiny furt. A nemyslím si o sobě, že umím hrát dobře.
Taky so furt říkám, "až jednou budu umět na kytaru"
Taky so furt říkám, "až jednou budu umět na kytaru"
Vysněná kytara :-).
nikdy si kytarista nemůže při hraní říct, že umí všechno - ať už po technické stránce nebo rychlosti - stále je se co učit a zlepšovat, posouvat hraní dál... a taky má každej svůj jedinečnej styl (tento styl nejde kopírovat, lze se mu jen přiblížit)...
osobně si myslím, že je rozdíl mezi hrou na akustiku a elektriku - takže čekat až se naučíš jedno nemá smysl... je sice dobrý mít nějaký základy z akustiky, ale jako podmínku bych si to nedával (záleží podle stylu co se ti líbí/chceš hrát)... i když základy budeš mít s akustiky, tak se budeš muset všechno přeučit...
nejhezčí je stejně černá kytara se zlatým hardwarem...
osobně si myslím, že je rozdíl mezi hrou na akustiku a elektriku - takže čekat až se naučíš jedno nemá smysl... je sice dobrý mít nějaký základy z akustiky, ale jako podmínku bych si to nedával (záleží podle stylu co se ti líbí/chceš hrát)... i když základy budeš mít s akustiky, tak se budeš muset všechno přeučit...
nejhezčí je stejně černá kytara se zlatým hardwarem...
-
Hehehe...člověk tady řekne jednu takovou věc a k tomu hned diskuze - pěkné, vlastně vždyť je to forum
Dejwe...na elektriku se prostě ještě necítím - ani zatím nemám co na ni hrát, jak říkáš...zatím jsem ještě folkové kvítko...a možná, že už to taky tak zůstane :potlesk:
No a až si ji koupím, tak to bude převážně z machroviny asi...ale zatím machrovat nemůžu, proto otálím
Dejwe...na elektriku se prostě ještě necítím - ani zatím nemám co na ni hrát, jak říkáš...zatím jsem ještě folkové kvítko...a možná, že už to taky tak zůstane :potlesk:
No a až si ji koupím, tak to bude převážně z machroviny asi...ale zatím machrovat nemůžu, proto otálím
-
Tady nejde o machrování na elektriku se učíš ůplně něco jiného než na akustiku. Tady jsou riffy, sóla, to nejsou akordy (hodně se používají Power akordy - to je něco jiného než norm.)
S elektrikou se můžeš učit normálně hrát - vybrnkávat, akordy, atd., tak i hrát riffy, sóla atd.
Jak chceš, mě je to jedno, já taky začínal na akustice, teď si na ní hodně hraju, ale vše co jsem se naučil, mě naučila elektrika.
S elektrikou se můžeš učit normálně hrát - vybrnkávat, akordy, atd., tak i hrát riffy, sóla atd.
Jak chceš, mě je to jedno, já taky začínal na akustice, teď si na ní hodně hraju, ale vše co jsem se naučil, mě naučila elektrika.
Vysněná kytara :-).
trochu to tady umřelo tak jak se máte cca po měsíci ve školách/pracích
no já osobně jsem byl ve škole asi 3 dny a musím říct, že jsou ve všem totální zmatky, neustále se mění rozvrhy a nedostatek informací k bakalářce to by mě teda zajímalo jak ji budu psát...
sem myslel že na véšku se chodí až v říjnu?