Výuka kytary - online přes Skype

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s kytarama
Odpovědět

Zapojili by jste se do projektu "Výuka SKYPE"??

Anketa končí za 28 srp 2010 13:43

ANO - kytarista se zkušenostmi
1
25%
ANO - kytarista začátečník
2
50%
NE - kytarista se zkušenostmi
0
Žádná hlasování
NE - kytarista začátečník
1
25%

Celkem hlasů: 4

Dejw

Výuka kytary - online přes Skype

Příspěvek od Dejw »

Web kameru a Skype má v dnešní době skoro každý, tak proč ji nevyužít :?:
:idea: Napadlo mě to během rozhovoru s jedním začínajícím kytaristou, použít Skype pro větší názornost výuky - což se může hodit hlavně v začátcích. :idea:

:arrow: Největší výhoda oproti videa na tytrubko.com (youtube.com) je, že začátečník může okamžitě reagovat, popř. se zeptat, požádat o zopakování, změnu rychlosti... Nechci pochybovat o kvalitě videí, sám je používám (hlavně ty z dílny Licklibrary), ale když člověk začíná, tak má spoustu dotazů a občas napsat na fórum nestačí (třeba neví, jak svůj problém správně popsat).

Co si o tom myslíte ostatní?? Zapojili by jste se do takového projektu?? Pomohli by jste začánajícím kolegům/kolegyním?? Nebo hledáte řešení problému, který neumíte popsat??

Klidně by se to mohlo rozdělit i podle kytary: akustika, elektrika, možná i basa (pokud na ni někdo hraje kdo mě tady :D - basku mám, jedna důležitá etapa mé kytarové kariéry)

:arrow: Kdyby měl někdo zájem, tak ať mi písne SZ nebo mě kontaktuje (FB a icq v profilu) a nějak se určitě domluvíme.

Joo, ještě jedna věc - je to skoro zdarma - potřebuje to časovou investici.

A odměnou za to je dobrej pocit, že někomu pomůžete, kdo to potřebuje ;)

Matttyna

Re: Výuka kytary - online přes Skype

Příspěvek od Matttyna »

Já bych do teho nešla - nemám kameru a umím vzorně předvést akorát akord D- dur... :lol:
jinak teda hlasuju, že je to dobrý nápad a že se o tom skoro ani nemusí hlasovat :-)
Oh ou - aha tady je hlasovací kolečko, oops...no co, debata je taky důležitá :-D
In love with my Nashville NW-32C...

Dejw

Příspěvek od Dejw »

Hlasování čistě informační - kolik lidí potřebuje / může pomoct a jestli má vůbec cenu se do něčeho takovýho pouštět. Nováčků je tady celkem dost.

A do začátku se hodí i ten vzorně zahrátý akord D-dur :-D možná bys zvládla těch akordů i trochu víc :-D

Matttyna

Příspěvek od Matttyna »

a tak jo...možná i A moll E moll...tádydádydá...dobře zvládla, ale ani tak nemám kameru :-D
In love with my Nashville NW-32C...

Smajda

Příspěvek od Smajda »

skype nepoužívám, ale pokud by bylo hodně lidí, co by byli za něco takovyho rádi neni problém se domluvit :)
Takovej malilinkatej kytarista Šmajdíček :)

Podpoře prosím fórum přidáním banneru na váš web.

Tobi

Příspěvek od Tobi »

mohlo by to být zajímavý, taková skype konference nebo výuka 1:1. možná bych to alespoň zkusil :roll:

Svobík

Příspěvek od Svobík »

určitě bych to zkusil:) třeba by to fungovalo:)
Ibanez AEL 30SE
FACE DG26

Dejw

Příspěvek od Dejw »

takže závěr:

s některejma už v kontaktu jsem, takže pokud by ten Skype někomu mohl pomoct, tak ať se ozve... platí i pro nově příchozí, kontatků na mě je tu docela dost, kdyžtak jenom napsat poznámku, že jste tady z fóra (ozývá se mi spoustu spamů z Ruska, tak abych někoho nesmazal omylem)...

Odpovědět