Narazil jsem na tuto knihu v Káčku (takové ty knížečky co dostáváme ve škole kde se dají koupit knihy - jsem v 7. třídě)...Nejdříve si ji koupil kamarád a po tom co jsem si ji prohlédl jsem neváhal a zakoupil ji taky !!!
Můžu říct že kniha toho mnohé popisuje a naučí vás jak hrát riffy...Podrobný popis kytar..atd...
Autor: Owen Ewards (AC/DC)
DOPORUČUJI VŠEM !!!!
http://www.kosmas.cz/detail.asp?cislo=152061&afil=1055
Rockovým kytaristou !
Re: Rockovým kytaristou !
Wau...perfektní mladej kejtristo :nice: aspoň tu nejsem sám
Ta knižka by nemusela být špatná no :nice: :kapela: na vánoce dobrej darek :prvni:

Ta knižka by nemusela být špatná no :nice: :kapela: na vánoce dobrej darek :prvni:
Metal up your ass... \m/
Fakt doporučuju
(PS: kolik ti je ?
)

-
vypadá to zajímavě, napiš dojmy až dorazí :cte:
-
Knížku jsem dostal, vypadá dobře,
Tak se do ní pustím, pak napíši, jestli to bylo k něčemu dobré.

Vysněná kytara :-).
Chci jen upřesnit pár věcí:Fallen píše:Narazil jsem na tuto knihu v Káčku (takové ty knížečky co dostáváme ve škole kde se dají koupit knihy - jsem v 7. třídě)...Nejdříve si ji koupil kamarád a po tom co jsem si ji prohlédl jsem neváhal a zakoupil ji taky !!!
Můžu říct že kniha toho mnohé popisuje a naučí vás jak hrát riffy...Podrobný popis kytar..atd...
Autor: Owen Ewards (AC/DC)
DOPORUČUJI VŠEM !!!!
http://www.kosmas.cz/detail.asp?cislo=152061&afil=1055
- autor se jmenuje Owen Edwards
- proč za jeho zkomolené jméno uvádíš v závorce AC/DC ??? Co s nimi má společného?
- knížka se ve skutečnosti jmenuje "Rockovým kytaristou! Za 6 týdnů!!!"
Tuto knihu mám od loňských Vánoc a tomu, kdo se stane rockovým kytaristou za 6 týdnů od absolutního začátečníka, tak tomu složím poklonu. I když jednotlivé hity jsou zde uvedeny ve zjednodušené verzi, tak zvládnout všechny techniky na kytaru v knize uvedené, tak to by musel být polobůh. Ale třeba se pletu a jsou tací jedinci.
Jinak souhlasím a knihu doporučuji.