Tý jo, že bych k těm kytarám a k bicím šla vyhrabat ještě flétnu ?
No jo hrála, ale nebavilo mě to Protože mě vždycky akorát seřval že se to nedá poslouchat a vyrazil mě z hodiny Nebo se v hodině taky furt vykecával se svou přítelkyní
nojó, já bych potřebouval flétnistku aby mi zapískala otázky od olympiců já bych do toho brnknul do strun a myslím žeby to šlo. Mimochodem kolik stojí v dnešní době píšťalka?
to Smajda : od dvou stovek do kolika ti budou prachy stačit Já měla tu zobcovou YAMAHA z hudebnin na pekařský a stála nějakých ... asi 250 ,- :poklona: Jinak jsou pak ty altové, příčné ... to už by jsem byli cenově jinde
blue: některý se mi líbí některý ne, já to mám tak, že když je na začátku nějaký pěkný intro nebo nenásilný sóličko na eletriku, tak tím si mě dostanou až dokonce
janny: víš co? pěkně se to nauč a na srazu(pokud nějakej sjednáme) tak si to zkusíme, ale zatím bys mi to mohla napískat do mikrofonu a já si to pustim a budu hrát dotoho :kapela:
To si myslíš že ještě vím kde ta flétna je ? Já ji už neviděla nějaký ... 4 roky nejmíň No ale teď se budu stěhovat do jiného pokoje, tak ji možná potkám
Jinak my máme ve třídě pár flétnistek, tak bych se kdyžtak pokusila nějakou překecat