Nothign else Matters
Re: Nothign else Matters
Ale joo umím (začátek)....Ale táta si to dává poslepu i se solem 

Když víš jak na sebe navazují tony...a máš to naposlouchané a víš jaké jsou tony na hmatníku a máš samozřejmě tu ''tónovou paměť'' tak pak potom je to hračka :potlesk:
A zas tak šíleně těžký to není...Někdy se to naučím taky...ale je to na mě moc slabý a komerční...radši hraju jinačí songy od Metly
A zas tak šíleně těžký to není...Někdy se to naučím taky...ale je to na mě moc slabý a komerční...radši hraju jinačí songy od Metly

Metal up your ass... \m/
Kdybych se na to nevykašlala, možná by to znělo aspoň trochu a nebyly by tam takový pauzy...Ale už jsem to zkoušela :potlesk:
.

In love with my Nashville NW-32C...
heheMatttyna píše:Kdybych se na to nevykašlala, možná by to znělo aspoň trochu a nebyly by tam takový pauzy...Ale už jsem to zkoušela :potlesk:.

Metal up your ass... \m/
dejv píše:heheMatttyna píše:Kdybych se na to nevykašlala, možná by to znělo aspoň trochu a nebyly by tam takový pauzy...Ale už jsem to zkoušela :potlesk:.
Tak sem na tom stejně...naučil sem se radši tucet písniček,než tuhlenctu
ale hratelná je...jen mě vždycky omrzí svou krásou
Právě no...kdyby nebyla hratelná, tak mě to tak neštve

In love with my Nashville NW-32C...
-
Tak už ji umím, jen sólo ne, ale solo neni tak dulezite 

Vysněná kytara :-).
písničku si poslechnu, patří mezi klasiku, ale jinak ani Metallicu moc neposlouchám
a přiznám se, že i když hraju poměrně dlouho, tak jsem tenhle song nikdy nehrál... nikdy mě to nelákalo, naučit se ji hrát - zřejmě to bude tím, že ji slyším každou chvíli, ať už v rádiu nebo na nějaké akci...
a přiznám se, že i když hraju poměrně dlouho, tak jsem tenhle song nikdy nehrál... nikdy mě to nelákalo, naučit se ji hrát - zřejmě to bude tím, že ji slyším každou chvíli, ať už v rádiu nebo na nějaké akci...