Nothign else Matters

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s kytarama
Fallen

Re: Nothign else Matters

Příspěvek od Fallen »

Ale joo umím (začátek)....Ale táta si to dává poslepu i se solem :D

dejv

Příspěvek od dejv »

Když víš jak na sebe navazují tony...a máš to naposlouchané a víš jaké jsou tony na hmatníku a máš samozřejmě tu ''tónovou paměť'' tak pak potom je to hračka :potlesk:
A zas tak šíleně těžký to není...Někdy se to naučím taky...ale je to na mě moc slabý a komerční...radši hraju jinačí songy od Metly ;)
Metal up your ass... \m/

Matttyna

Příspěvek od Matttyna »

Kdybych se na to nevykašlala, možná by to znělo aspoň trochu a nebyly by tam takový pauzy...Ale už jsem to zkoušela :potlesk: :lol: .
In love with my Nashville NW-32C...

dejv

Příspěvek od dejv »

Matttyna píše:Kdybych se na to nevykašlala, možná by to znělo aspoň trochu a nebyly by tam takový pauzy...Ale už jsem to zkoušela :potlesk: :lol: .
hehe :) Tak sem na tom stejně...naučil sem se radši tucet písniček,než tuhlenctu :) ale hratelná je...jen mě vždycky omrzí svou krásou :D
Metal up your ass... \m/

Matttyna

Příspěvek od Matttyna »

dejv píše:
Matttyna píše:Kdybych se na to nevykašlala, možná by to znělo aspoň trochu a nebyly by tam takový pauzy...Ale už jsem to zkoušela :potlesk: :lol: .
hehe :) Tak sem na tom stejně...naučil sem se radši tucet písniček,než tuhlenctu :) ale hratelná je...jen mě vždycky omrzí svou krásou :D

Právě no...kdyby nebyla hratelná, tak mě to tak neštve :roll: :lol:
In love with my Nashville NW-32C...

Akustika Western

Příspěvek od Akustika Western »

Tak už ji umím, jen sólo ne, ale solo neni tak dulezite :)

Dejw

Příspěvek od Dejw »

písničku si poslechnu, patří mezi klasiku, ale jinak ani Metallicu moc neposlouchám

a přiznám se, že i když hraju poměrně dlouho, tak jsem tenhle song nikdy nehrál... nikdy mě to nelákalo, naučit se ji hrát - zřejmě to bude tím, že ji slyším každou chvíli, ať už v rádiu nebo na nějaké akci...

Odpovědět