Pěkná sestava!Přidám čerstvé fotky.
No a kde je ta šedá cortka?
Že by už proběhla jakási obměna vozového parku a za dveřmi už čeká Schecter S-1 See Thru Cherry?
Pěkná sestava!Přidám čerstvé fotky.
Taky jsem začínal se Staggem. Vadila mi jen dlouhá menzura a plovoucí mechanika, ale za to Stagg nemůže.vitamin píše:na zažátek si myslim stačí
http://tinypic.com/r/2m2cjmf/7
Hele, i ta sebelevnější kytara má svůj charakteristický zvuk, tedy pokud jde naladit . A zvuk kytary nedělají peníze, které jsi za ní vysolil.Mám ji za levno, tak si nestěžuju .)
A pro začátek je víc než dostačující .)
Já to vím moc dobře a myslel jsem to víceméně ironicky .)Milan píše: Hele, i ta sebelevnější kytara má svůj charakteristický zvuk, tedy pokud jde naladit . A zvuk kytary nedělají peníze, které jsi za ní vysolil.
Tady na tomto fóru si nikdo nemusí stydět za to, na co hraje. K nástroji máš vztah a ten se nedá vyčíslit penězi.
Já se nestydím za to, že mám Stagga, Harley Benton a Gibson Special. Na jiných místech jsem se dozvěděl, že jsem si koupil ten nejhorší shit, co je na trhu.
No a co?
Tak to už jsme dva co mají, hrají a nehaní kytary Stagg. Taky totiž nechápu averzi vůči těmto kytarám. Ty kytary se cenou netváří že jsou vrcholem hudebního nebe a proto je tak musíme brát. Psal jsem tady na fóru recenze na kytaru Stagg a Gibson Epoch a Gibson jednoznačně prohrál. Prohrál jak cenou, tak hlavně kvalitou součástek a celkového zpracování.ale mně se prostě hrozně zalíbil Stagg L400-TS a po dlouhém shánění jsem do něj opravdu šel... A rozhodně toho nelituji! Ta kytara je nádherná, opticky nemá chybu, kvalita a přesnost výroby řekl bych je taktéž hodně vysoká, ale co je hlavní - hned od první minuty mi ta kytara padla do ruky, jako bych na ní hrál už roky! Když si vzpomenu, jak dlouho jsem se trápil se Stratem, tohle bylo opravdu nebe a dudy! Tahle kytara mě posunula opravdu o moc dál a baví mě, baví mě se na i třeba jenom ní dívat, držet ji, hrát na ní! Na to, co se o značce Stagg obecně traduje, jsem čekal tedy úplně něco jiného, takže mohu všem vřele doporučit!
Tak pro hnědé studio jsem si tam původně šel. Ale když jsem viděl tuhle saténovou nádheru, tak to dopadlo jinak. Obě jsem si vyzkoušel a hrály naprosto stejně nádherně. Navíc hnědé mám už SG.CreAtive_34 píše:můj sen je studio v hnědé