Kapela ?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s kytarama
Odpovědět
Artyom

Kapela ?

Příspěvek od Artyom »

Ahoj, rozhodl jsem se založit tento topic , abych zjistil kolik lidí zde je v kapele a jak hrajou :)

Já osobně takovou menší kapelu mám , zatím jsme teda měli jedń jedno vystoupení na školní akademii, jinak stále trénujem..Jmenujem se Rising..
A jak jste na tom vy ? :kapela:

Milan

Re: Kapela ?

Příspěvek od Milan »

V kapele nehraju, ale protože jsi sem dal vaše video, tak asi taky očekáváš hodnocení :D .
Jednoduše řečeno - já jsem se bavil. Šlape vám to, zpívající bubenice :nice: , davy vřeštících holek pod pódiem, házení trsátek do diváků a hyperaktivní basák.
Fakt dobrý a držím vám palce.
Ale....ale chtělo by to možná zpěváka(čku), ono za bicíma se asi blbě zpívá. A taky mi v I Love Rock N Roll chybělo to krátký 10.vteřinový sólíčko.
Ale celkový dojem je pro mě prima a jen tak dál.

Artyom

Příspěvek od Artyom »

Díky moc :) zpěváka/čku zoufale sháníme , bohužel naše okolí je zamořeno HiP-HoPem takže nikdo moc nemá zájem..Ještě chceme sehnat solovou kytaru..

Dejw

Příspěvek od Dejw »

Kapely nějaký byly, momentálně bohužel žádná... stojí to na času a lidech.

Nebojte se experimentovat a zkuste klidně něco vytvořit s nějakým hip hoperem... spojení kytar a hip hopu si rád poslechnu (příkladem může být třeba česká partička Five O clock tea), ale samotnej hip hop ne, něco v tom prostě chybí... :-D

Milan

Příspěvek od Milan »

"Čaj o páté" jsou dobří, vůbec jsem je neznal :oops: .
Nebo můžete zkusit něco jako Red Hoti. Ti jsou podle mě klasikou v RapRocku.
Teď mě ještě napadá pár věcí od Linkin Park.
Hlavně se do ničeho nenuťte násilím a hrajte to, co vás baví. Ale to neznamená, že nebudete experimentovat, jak píše Dejw. Třeba vás to chytne a kdo ví...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8DyziWtk ... ure=relmfu[/youtube]

Dejvis

Příspěvek od Dejvis »

Milan píše:Nebo můžete zkusit něco jako Red Hoti. Ti jsou podle mě klasikou v RapRocku.
No tedy, pokud by každý "Rap" zněl jako Red Hoti :P , tak jsem nejspíše už dávno rapperem... :lol:

Jinak pěkně hoši, pěkně! 8-) Snad se k té kapele také jednou dopracuji... :)

Milan

Příspěvek od Milan »

Dejvis píše:
Milan píše:Nebo můžete zkusit něco jako Red Hoti. Ti jsou podle mě klasikou v RapRocku.
No tedy, pokud by každý "Rap" zněl jako Red Hoti :P , tak jsem nejspíše už dávno rapperem... :lol:
Jejich skladba Give It Away se umístila jako druhá v nejlepší desítce raprockových skladeb - http://translate.google.cz/translate?hl ... rmd%3Divns
Omlouvám se délku odkazu, ale zkracovátko se mi nechtělo hledat :D

AeroAnn

Příspěvek od AeroAnn »

Dobrý spojení rocku a rapu je od Aerosmith a Run DMC - walk this way..

Odpovědět