Jsme basák a bubeník na velmi dobré úrovni a potřebujeme najít zpívajícího kytaristu (klidně holku, když to dá) do tria, hraní převážně po klubech v Praze a okolí. Repertoár Mayer, Clapton, Petty, Matthews a pod. Nejlépe schopného střídat el/ak kytary, ale to není podmínkou. Máme vybraný repertoár, který doplníme a upravíme, doma naučit, přejet ve zkušebně a hrát. Je to pro dobré hráče, začátečník to bohužel neuhraje. Veškeré dotazy rád zodpovím. Za případné nabídky díky. Petr
Hledáme kytaristu
Hledáme kytaristu
Ahoj, nevím, jestli jsem to zařadil správně, jestli ne, tak mě nekamenujte 
Jsme basák a bubeník na velmi dobré úrovni a potřebujeme najít zpívajícího kytaristu (klidně holku, když to dá) do tria, hraní převážně po klubech v Praze a okolí. Repertoár Mayer, Clapton, Petty, Matthews a pod. Nejlépe schopného střídat el/ak kytary, ale to není podmínkou. Máme vybraný repertoár, který doplníme a upravíme, doma naučit, přejet ve zkušebně a hrát. Je to pro dobré hráče, začátečník to bohužel neuhraje. Veškeré dotazy rád zodpovím. Za případné nabídky díky. Petr
-
Dejw
Re: Hledáme kytaristu
Inzerát je usmístěn dobře, jen tady asi nenajdeš vhodného kandidáta na tuto pozici. Většina lidí tady s kytarou teprve začíná, tak chvilku počkej a určitě se někdo najde.
škoda taky, že je to v okolí Prahy
škoda taky, že je to v okolí Prahy
přesně, klidně bych s vama něco nacvičil, vyzkoušel ale museli by ste se přestěhovat namoravu 
a já neznám Petty ^^