Československá superstár

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s kytarama
Odpovědět
Smajda

Československá superstár

Příspěvek od Smajda »

Koukáte se na to někdo? mě se hodně líbí, že jim povolili doprovod na kytaru a jiné nástroje, někteří jsou opravdu velice nadaní :kapela:
Takovej malilinkatej kytarista Šmajdíček :)

Podpoře prosím fórum přidáním banneru na váš web.

dejv

Re: Československá superstár

Příspěvek od dejv »

Jo...doprovod na kytaru tam byl dobrej.Pěchota byla dneska skvělá,nemálo sem chcípal z těch hoperů :prvni: (Ave Metal!)
Jinak je to zkorumpovaná soutěž..hledí se na vzhled...přišla tam fakt luxusní baba a postoupila a ani nezpívala...podvod samé co ten svalnatej chlap...na tu pěchotu sem se dival naposled...je to fakt hnus...taky dělat srandu z lidí by si nemuseli...jako někdy je to sranda to jo...ale v televizi...to už je krapec moc... :roll:
Metal up your ass... \m/

kiko

Příspěvek od kiko »

Celá televízia je sračka, moc TV nepozerávam, Superstar je sprostosť se vším všudy.
Ale tiež sa mi veľmi páčia tí gitaristi a gitaristky ktorým to fakt ide, kvôli nim sa to oplatí pozerať. Mimochodom u vás v Čechách to chodí s českým komentátorom? :) Asi jo čo?

Janny

Příspěvek od Janny »

Od přelomu roku 2007/2008 se na televizi nedívám a vůůůbec mi to nechybí 8-) Tudíž ani žádní ordinace, ulice, zprávy ani superstár ;) A vůůůůbec mi to nechybí :P

Smajda

Příspěvek od Smajda »

jojo nám to běží s českým komentem...já to dycky pustím a jen to poslouchám ;)

Janny

Příspěvek od Janny »

Já sem se dívala kdysi na tu úplně první superstrár :D Pak už ne :)

kiko

Příspěvek od kiko »

Sa mi páči ako to spravili, že Československá superstár, podľa mňa je to fajn keď ,,v tom sme spolu". :mrgreen: Akurát sa ťupinku hanbím za tých našich východniarov, čo som videl, čo tam prišlo na konkurz ..
Inak fakt, TV sucks.

cermyshek

Příspěvek od cermyshek »

Chaaaa....vyhráli jsme MY! ... Češi :D

Smajda

Příspěvek od Smajda »

já fandil šmajdovi jelikož chodurovi ta sláva lezla na mozek :roll: :lol:

Janny

Příspěvek od Janny »

já sem nesledovala ani jedno, ale nakoncu zpívali Káju oba, takže se mi to nelíbilo :D Ale ta kytara co dostal Šmajda je vcelku pěkná :lol:

kiko

Příspěvek od kiko »

Ja som videl ten posledný diel iba, finálové kolo, aj to nie celé a aj to iba vďaka tým slečnám čo tam pri nich tancovali :lol:
Chodúr spieval lepšie, zaslúžil si to vyhrať. Ale Šmajda robil lepšiu show pre ľudí, Ch. sa tak smiešne pohyboval, hlavne s tou rukou :lol:

BTW: Smajda, aká je spojitosť medzi tebou a ním? :D

Smajda

Příspěvek od Smajda »

no já jednoho krásnyho dne sedím na icq, a přidá si mě nějaká "miss" jelikož mám na icq moc lidí takže už automaticky píšu "kdo jsi?" než si někoho přidám, no a ona mi napsala proč se vydávám za šmajdu že by chtěla číslo na něho pro kámošku že ho strašně miluje atd. tak jsem se od srdce zasmál :D a jinak mezi nama spojitost není žádná, můj nick vznikl už hodně dlouho, za mladéch let :D když sem si na táboře vyvrkl kotník a tak jsem "šmajdal"(pro ty co nerozumí, tak špatně chodil ;)) no a jelikož na internetu a ve hrách se píše převážně bez diakritiky (háčků, čárek) no tak z toho vznilo smajda ;) krásnej příběh :D

Janny

Příspěvek od Janny »

No je fakt že Šmajda měl lepší show ají ma lepší image :) Chodur se mi nelibi :D

kiko

Příspěvek od kiko »

Z toho Šmajdu sú naozaj niektoré baby s prepáčením posrané :lol: východniar jeden, mňa moc neohúril teda ale tak ja som to ani moc nepozoroval.

Janny

Příspěvek od Janny »

tak že z něj byly a nejspíš ještě sou posraný to vím, ale já jsem viděla ten poslední díl protože jsme byli na slovensku a zrovna večer jsme neměli co na práci :D Superstar sem nesledovala, tak jsem si myslela že jak tam přišel že je to maskot s tím hárem :D:D ale že bych z něj byla posraná tak to né, díky :D

Odpovědět