Československá superstár
Československá superstár
Koukáte se na to někdo? mě se hodně líbí, že jim povolili doprovod na kytaru a jiné nástroje, někteří jsou opravdu velice nadaní :kapela:
Re: Československá superstár
Jo...doprovod na kytaru tam byl dobrej.Pěchota byla dneska skvělá,nemálo sem chcípal z těch hoperů :prvni: (Ave Metal!)
Jinak je to zkorumpovaná soutěž..hledí se na vzhled...přišla tam fakt luxusní baba a postoupila a ani nezpívala...podvod samé co ten svalnatej chlap...na tu pěchotu sem se dival naposled...je to fakt hnus...taky dělat srandu z lidí by si nemuseli...jako někdy je to sranda to jo...ale v televizi...to už je krapec moc...
Jinak je to zkorumpovaná soutěž..hledí se na vzhled...přišla tam fakt luxusní baba a postoupila a ani nezpívala...podvod samé co ten svalnatej chlap...na tu pěchotu sem se dival naposled...je to fakt hnus...taky dělat srandu z lidí by si nemuseli...jako někdy je to sranda to jo...ale v televizi...to už je krapec moc...
Metal up your ass... \m/
Celá televízia je sračka, moc TV nepozerávam, Superstar je sprostosť se vším všudy.
Ale tiež sa mi veľmi páčia tí gitaristi a gitaristky ktorým to fakt ide, kvôli nim sa to oplatí pozerať. Mimochodom u vás v Čechách to chodí s českým komentátorom? Asi jo čo?
Ale tiež sa mi veľmi páčia tí gitaristi a gitaristky ktorým to fakt ide, kvôli nim sa to oplatí pozerať. Mimochodom u vás v Čechách to chodí s českým komentátorom? Asi jo čo?
Od přelomu roku 2007/2008 se na televizi nedívám a vůůůbec mi to nechybí Tudíž ani žádní ordinace, ulice, zprávy ani superstár A vůůůůbec mi to nechybí
jojo nám to běží s českým komentem...já to dycky pustím a jen to poslouchám
Já sem se dívala kdysi na tu úplně první superstrár Pak už ne
Sa mi páči ako to spravili, že Československá superstár, podľa mňa je to fajn keď ,,v tom sme spolu". Akurát sa ťupinku hanbím za tých našich východniarov, čo som videl, čo tam prišlo na konkurz ..
Inak fakt, TV sucks.
Inak fakt, TV sucks.
Chaaaa....vyhráli jsme MY! ... Češi
já fandil šmajdovi jelikož chodurovi ta sláva lezla na mozek
já sem nesledovala ani jedno, ale nakoncu zpívali Káju oba, takže se mi to nelíbilo Ale ta kytara co dostal Šmajda je vcelku pěkná
Ja som videl ten posledný diel iba, finálové kolo, aj to nie celé a aj to iba vďaka tým slečnám čo tam pri nich tancovali
Chodúr spieval lepšie, zaslúžil si to vyhrať. Ale Šmajda robil lepšiu show pre ľudí, Ch. sa tak smiešne pohyboval, hlavne s tou rukou
BTW: Smajda, aká je spojitosť medzi tebou a ním?
Chodúr spieval lepšie, zaslúžil si to vyhrať. Ale Šmajda robil lepšiu show pre ľudí, Ch. sa tak smiešne pohyboval, hlavne s tou rukou
BTW: Smajda, aká je spojitosť medzi tebou a ním?
no já jednoho krásnyho dne sedím na icq, a přidá si mě nějaká "miss" jelikož mám na icq moc lidí takže už automaticky píšu "kdo jsi?" než si někoho přidám, no a ona mi napsala proč se vydávám za šmajdu že by chtěla číslo na něho pro kámošku že ho strašně miluje atd. tak jsem se od srdce zasmál a jinak mezi nama spojitost není žádná, můj nick vznikl už hodně dlouho, za mladéch let když sem si na táboře vyvrkl kotník a tak jsem "šmajdal"(pro ty co nerozumí, tak špatně chodil ) no a jelikož na internetu a ve hrách se píše převážně bez diakritiky (háčků, čárek) no tak z toho vznilo smajda krásnej příběh
No je fakt že Šmajda měl lepší show ají ma lepší image Chodur se mi nelibi
Z toho Šmajdu sú naozaj niektoré baby s prepáčením posrané východniar jeden, mňa moc neohúril teda ale tak ja som to ani moc nepozoroval.
tak že z něj byly a nejspíš ještě sou posraný to vím, ale já jsem viděla ten poslední díl protože jsme byli na slovensku a zrovna večer jsme neměli co na práci Superstar sem nesledovala, tak jsem si myslela že jak tam přišel že je to maskot s tím hárem :D ale že bych z něj byla posraná tak to né, díky