Nazdar kytaristi,
včera jsem hrál v kuse s kamarádem asi 6 hodin (11ky struny) a pěkně mě bolí prstíky. Teď jsem čapnul akustiku (12ky) a po asi hodině hraní už nemůžu umáčknout struny (jo, jsem měkej ), prostě mě bolí prstíky. Existuje nějaký způsob jak se toho zbavit, nebo to zmírnit abych mohl hrát? Zrovna mě to chytlo, znáte to
Bolavé prstíky - existuje na ně něco?
-
Re: Bolavé prstíky - existuje na ně něco?
Hrát 7 hodin v kuse je opravdu velikej nápor na prsty, zvlástě na strunách, co používáš.
Pokud jde bolest až do křeče, tak radši odlož kytaru a odpočiň si, nic se nemá přehánět. Sice chápu, že jsi v zápalu hry, ale je lepší si odpočinout než pak mít nějaký zdravotní problémy a mít vynucenou pauzu...
Pokud jde bolest až do křeče, tak radši odlož kytaru a odpočiň si, nic se nemá přehánět. Sice chápu, že jsi v zápalu hry, ale je lepší si odpočinout než pak mít nějaký zdravotní problémy a mít vynucenou pauzu...
-
Křeč to není, je to taková ta bolest v bříškách z dlouhýho hraní. Holt jsem kytaru musel položit - nedomáčknu struny.
Koupat se v rukavicích, aby ti neměkli bříška
-
Dobrá rada, to si musím pamatovat ale vzhledem k tomu, že bříškama můžu bubnovat jako nehtama, co bych z nich měl pak?