nothing else matters
nothing else matters
Teď s kamošem trénujeme nothing else matters takže jak to budem pořádně umět tak vám sem hodíme video na kolaudaci
Re: nothing else matters
hmm, seš talent , koukala jsem i na další videa...a dobrýýý!
Normálně nejen dobře hraješ, ale i ten zpěv ti k tomu fajně pasuje
Normálně nejen dobře hraješ, ale i ten zpěv ti k tomu fajně pasuje
In love with my Nashville NW-32C...
Nádherný :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Neblbněte, se červenam až na pr**li
:potlesk: :potlesk:
pěkný já to teda s kamošem taky natočím a zveřejním, ale teď mám nedostatek času...tak to snad nějak stihnu
pěkný já to teda s kamošem taky natočím a zveřejním, ale teď mám nedostatek času...tak to snad nějak stihnu
Snad nebude vadit když se trochu nabourám do tématu, ale opět nechci zakládat nové vlákno... Po poměrně dost dlouhé době zkoušení se mi podařilo konečně naučit to vybrnkávání v chóru, tak jsem to zkusil nahrát jako lekci pro ještě větší amatéry než jsem já... Snad to někomu pomůže...
Zdroj: Ultimate-Guitar.com
Neříkám že je to úplně ono, ale tak zhruba pro představu by to snad mělo stačit...
Kód: Vybrat vše
e|-------3----0---|-2----3---0--------|-------3----0---|-2------------------|
B|-----0-------0--|-------3----3------|-----0-------0--|-----3----3----3----|
G|---0------0---0-|--------0-----0----|---0------0---0-|------2p0----0------|
D|----------------|-0--0--------------|----------------|-0--0---------------|
A|----------------|----------3--------|----------------|----------3---------|
E|-0--------------|---------------3-2-|-0--------------|----------------3-2-|
e|-------3----0---|-2----3---3-----|-----3--2----2----|-0-----0-------|-------0---------|
B|-----0-------0--|-------3----3---|-----3--0------0--|-----0---0-----|-----0---0-------|
G|---0------0---0-|--------0-----0-|---0----2---------|---0-------0---|---0-------0-----|
D|----------------|-0--0-----3-----|------------------|---------------|-----------------|
A|----------------|----------------|--------2--2------|---------------|-----------------|
E|-0--------------|----------------|-3----------------|-0-------------|-0-----------3-2-|
Neříkám že je to úplně ono, ale tak zhruba pro představu by to snad mělo stačit...
já právě tohle zkoušel ale nějak se mi to nelíbilo a jak sme začali hrát na 2kytary dohromady tohle tak jsem si to zjednodušil
luger.205: pls mohol by si mi hodit tie taby podal ktorych si to hral?
Podle jakého Tabu to hraješ Luger.. Taky by mě to zajímalo:)
Doporučoval bych toto, pěkně vysvětlený bohyb levé i pravé ruky: Já se to podle toho učím asi 2dny a už to dávám, ale musím se snažit a hrát pomaličky . Na začátku vám zahraje celou píseň a pak to pěkně rozebere dopodrobna http://www.youtube.com/watch?v=7GQmpUD_ ... ion_170678