Montgomery
Montgomery
Prosím vás... Nemohl by sem někdo dát video té písničky montgomery, prostě jenom jak jí hraje podle akodrů bez jakýhokoli vybrnkávání... Myslím si že by to všem docela pomohlo, mně teda určitě... Díky :nice:
Re: Montgomery
nechápu jak bys to chtěl, jako vidět jen akordy? nechápu to "bez jakýhokoliv vybrnkávání"
Nene... Myslím jako prostě jen jak hrát ten 4/4 rytmus a akordy jak jdou za sebou ( vím jaké jsou tam akordy), a jak navazovat na to když se to hraje znova ? Já vím že jsem úplně blbej ale nemám vůbec po ruce nikoho kdo umí hrát na kytaru a začínám se učit tak děkuji za každou pomoc...Smajda píše:nechápu jak bys to chtěl, jako vidět jen akordy? nechápu to "bez jakýhokoliv vybrnkávání"
Nebo ještě jinak to napíšu.. Protože jsem to asi blbě napsal, nebo nějak nepochopitelně, omlouvám se
Prostě jestli by někdo byl tak hodnej a dal sem video té písničky protože jsem to nikde na internetu nenašel... Už nevím jak to jinak napsat :nice:
Prostě jestli by někdo byl tak hodnej a dal sem video té písničky protože jsem to nikde na internetu nenašel... Už nevím jak to jinak napsat :nice:
už tě chápu, akorát ten hlas bude otřesný ...uvidim, budu se snažit to nějak udělat
Dobře... Moc díky !!! :nice:Smajda píše:už tě chápu, akorát ten hlas bude otřesný ...uvidim, budu se snažit to nějak udělat
nebude ti vadit, když ti to pošlu do SZ? xD protože to je strašný už 4ři pokusy a každej sem musel smazat
Nene.. vůbec mi to nevadí, hlavně když mi to pomůže, teda snad... Moooc díky :nice:Smajda píše:nebude ti vadit, když ti to pošlu do SZ? xD protože to je strašný už 4ři pokusy a každej sem musel smazat
tak mi to sice dlouho trvalo, ale už to uploaduju na edisk a link pošlu do SZ
http://www.edisk.cz/stahni/08312/MOV093 ... .09MB.html
prosím berte s rezervou slouží jen k výuce :
Stahovat na vlastní nebezpečí!
prosím berte s rezervou slouží jen k výuce :
Stahovat na vlastní nebezpečí!
Super moc díky !! Hned to půjdu zkusit Díííííky !!
-
nahodou dobry
Já když tak zaspívám jednu sloku a hodím sólíčko, třeba u jasný zprávy
Já když tak zaspívám jednu sloku a hodím sólíčko, třeba u jasný zprávy
Vysněná kytara :-).
:nice: Paráda! Neboj, nie sme porota v Superstár My to vieme oceniť, podľa mňa je to video super, človek má predstavu ako sa to hrá a spieva.. jednoducho super. A že by mi z toho spevu (alebo kvôli čomu si mal obavy ) išli odpadnúť uši nemôžem povedať, spievaš fajn. Mysli na to že to si ešte nepočul spievať mňa, to by už uši možno padali
díky za podporu :thx:kiko píše::nice: Paráda! Neboj, nie sme porota v Superstár My to vieme oceniť, podľa mňa je to video super, človek má predstavu ako sa to hrá a spieva.. jednoducho super. A že by mi z toho spevu (alebo kvôli čomu si mal obavy ) išli odpadnúť uši nemôžem povedať, spievaš fajn. Mysli na to že to si ešte nepočul spievať mňa, to by už uši možno padali
Ahoooj, to video hrozne pomaha!
Dostal jsem ve 32 letech kytaru pod stromecek (vzdycky jsem chtek hrat, ale az ted se na to snad dostane ) ... uz pred Vanocemi jsem tady studoval rady, ale ten rytmus jsem porad nemohl pochopit... az to video mi pomohlo! Myslim, ze pro rytmus (jako dupani nohou apod.) snad trosku bunky mam, ale nemohl jsem za boha prestat hrat struny dolu i nahoru... proste ruka porad hrala struny tam i zpatky a ne jen dvakrat dolu, nahoru nic a pak zase dvakrat nahoru a dolu nic... no snad uz se to naucim... Diky. F
Dostal jsem ve 32 letech kytaru pod stromecek (vzdycky jsem chtek hrat, ale az ted se na to snad dostane ) ... uz pred Vanocemi jsem tady studoval rady, ale ten rytmus jsem porad nemohl pochopit... az to video mi pomohlo! Myslim, ze pro rytmus (jako dupani nohou apod.) snad trosku bunky mam, ale nemohl jsem za boha prestat hrat struny dolu i nahoru... proste ruka porad hrala struny tam i zpatky a ne jen dvakrat dolu, nahoru nic a pak zase dvakrat nahoru a dolu nic... no snad uz se to naucim... Diky. F