prosím aky je tu rytmus? a chcel som s spytat ci neviete ako robi tu prestavku .. myslim ten zvuk medzi akordami...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk&ob=av2e[/youtube]
Milow - Ayo Technology
Milow - Ayo Technology
Naposledy upravil(a) Smajda dne 29 úno 2012 11:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Změna názvu příspěvku pro lepší orientaci ve fóru.
Důvod: Změna názvu příspěvku pro lepší orientaci ve fóru.
Re: pls rytmus
Zkus sledovat pozorně ten klip, teď nemyslím tu slečnu z klipu, ale chlápka s kytarou...
Když si pustíš klip, tak mezi 0:24 a 0:27 (popřípadě 1:05 až 1:08, popřípadě 1:15 až 1:18 to máš ještě z jinýho pohledu) je ten rytmus nádherně vidět
Myslím si, že podle toho bys měl být ten rytmus schopný zahrát...
Ta přestávka mezi akordy je normální tlumení zápěstím.
Když si pustíš klip, tak mezi 0:24 a 0:27 (popřípadě 1:05 až 1:08, popřípadě 1:15 až 1:18 to máš ještě z jinýho pohledu) je ten rytmus nádherně vidět

Ta přestávka mezi akordy je normální tlumení zápěstím.
hhe vsimol osm si teen rytmus aj pred tym len na mna to je moc rychle.XDD ale z posluchu len tak tipujem ze len hore dole tlmenie a ptm tak isto stale?
Tak to já radši koukám na tu slečnu, ten chlap se mi nelíbí
Dejw ti naznačil, že si to máš nakoukat sám. Ono ale stačí mít uši našpicované a pak můžeš klidně koukat na slečny.
Osobně slyším 6 not (souzvuků, akordů - jak chceš) do taktu. Jednu čtvrťovou, čtyři osminové a jednu čtvrťovou. Takže rytmus je jasný
A když si dáš lehkou práci, tak tabulaturu najdeš na netu.
EDIT:
Tedy já rozumím po slovensky, ale prosím nepřehazuj a nevynechávej písmena. Dá to práci to rozluštit
. Dík.

Dejw ti naznačil, že si to máš nakoukat sám. Ono ale stačí mít uši našpicované a pak můžeš klidně koukat na slečny.
Osobně slyším 6 not (souzvuků, akordů - jak chceš) do taktu. Jednu čtvrťovou, čtyři osminové a jednu čtvrťovou. Takže rytmus je jasný

A když si dáš lehkou práci, tak tabulaturu najdeš na netu.
EDIT:
Tedy já rozumím po slovensky, ale prosím nepřehazuj a nevynechávej písmena. Dá to práci to rozluštit

Jde tam vidět pohyb ruky, což ti dá mnohem víc než rozepsaný šipkama nebo slovně. Ten rytmus musíš dostat do ruk a ne se vymlouvat na to, že se ti to zdá rychlý.
Na tu slečnu v klipu se pak může dívat za odměnu až se naučí ten rytmus nebo při procvičování té písničky...
Na tu slečnu v klipu se pak může dívat za odměnu až se naučí ten rytmus nebo při procvičování té písničky...