Milow - Ayo Technology

Riffy, sóla, techniky, cvičení... aneb praxe všeobecně
Odpovědět
sajlo_37

Milow - Ayo Technology

Příspěvek od sajlo_37 »

prosím aky je tu rytmus? a chcel som s spytat ci neviete ako robi tu prestavku .. myslim ten zvuk medzi akordami...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk&ob=av2e[/youtube]
Naposledy upravil(a) Smajda dne 29 úno 2012 11:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Změna názvu příspěvku pro lepší orientaci ve fóru.

Dejw

Re: pls rytmus

Příspěvek od Dejw »

Zkus sledovat pozorně ten klip, teď nemyslím tu slečnu z klipu, ale chlápka s kytarou...

Když si pustíš klip, tak mezi 0:24 a 0:27 (popřípadě 1:05 až 1:08, popřípadě 1:15 až 1:18 to máš ještě z jinýho pohledu) je ten rytmus nádherně vidět ;) Myslím si, že podle toho bys měl být ten rytmus schopný zahrát...

Ta přestávka mezi akordy je normální tlumení zápěstím.

sajlo_37

Příspěvek od sajlo_37 »

hhe vsimol osm si teen rytmus aj pred tym len na mna to je moc rychle.XDD ale z posluchu len tak tipujem ze len hore dole tlmenie a ptm tak isto stale?

Milan

Příspěvek od Milan »

Tak to já radši koukám na tu slečnu, ten chlap se mi nelíbí :D
Dejw ti naznačil, že si to máš nakoukat sám. Ono ale stačí mít uši našpicované a pak můžeš klidně koukat na slečny.
Osobně slyším 6 not (souzvuků, akordů - jak chceš) do taktu. Jednu čtvrťovou, čtyři osminové a jednu čtvrťovou. Takže rytmus je jasný :D

A když si dáš lehkou práci, tak tabulaturu najdeš na netu.

EDIT:
Tedy já rozumím po slovensky, ale prosím nepřehazuj a nevynechávej písmena. Dá to práci to rozluštit :) . Dík.

Dejw

Příspěvek od Dejw »

Jde tam vidět pohyb ruky, což ti dá mnohem víc než rozepsaný šipkama nebo slovně. Ten rytmus musíš dostat do ruk a ne se vymlouvat na to, že se ti to zdá rychlý.

Na tu slečnu v klipu se pak může dívat za odměnu až se naučí ten rytmus nebo při procvičování té písničky... :D

Odpovědět