Lukyho začátky a problémy

Riffy, sóla, techniky, cvičení... aneb praxe všeobecně
Odpovědět
Lukino

Lukyho začátky a problémy

Příspěvek od Lukino »

Ahoj, zdravím všechny kytaristy. :vitej: Jak název napovídá, založil jsem tohle téma, kde bych se chtěl věnovat začátkům a problémům, které mě určitě potkají. Konečně jsem si splnil svůj dlouholetý sen a pořídil si akustickou kytaru. Je mi 21 a rád bych se na ni taky naučil hrát, když ji mám :kapela:

Můj cíl není žádné profi hraní k vystupování, ale naučit se hrát klasický písničky k táboráku :taborak: a později klidně další podle akordů.

Co jsem tak pročítal tohle fórum, doporučujete nejprve naučit se rytmus a následně základní akordy. Odkazujete na návody zde na fóru, ale já je nějak nemůžu najít. Rád bych se naučil zmiňovaný rytmus 4/4, ale nikde nevidím žádný návod :mrgreen:

Takže Vás prosím o shovívavost, trpělivost a věřím, že se tu budeme potkávat z počátku dost často. Bohužel totiž nemám v okolí nikoho, kdo by mi do začátků pomohl :(

:thx:

maca1111

Re: Lukyho začátky a problémy

Příspěvek od maca1111 »

Lukino

Příspěvek od Lukino »

Díky za video :) Už hraju docela pěkně první akord Emi. A rytmus celkem taky chytám. A strašně mě to baví a jsem rád že jsem se k tomu dokopal :potlesk:

Jen ty prsty bolavý :lol:

maca1111

Příspěvek od maca1111 »

časem to přejde .

Odpovědět