kdy trsátko
kdy trsátko
Tak další z mých dotazů je, kdy a zda vůbec pořídit trsátko,jako začátečník? Děkuji 

Re: kdy trsátko
no.. ja treba hraju už dlouho a přesto mě trsátko nemá rádo, takže s ním nehraju. nicméně jestli se s ním chceš naučit, doporučil bych nejprve pořádně zvládnout levou ruku - akordy (nemusíš umět všechny, ale aby ti při tréningu s trsátkem "nepřekážela" a nemusela ses věnovat zároveň levé i pravé ruce) a pak by to chtělo umět alespoň ten základní rytmus (ze stejného důvodu - když hraješ trsátkem, musíš dávat pozor na to, jaký má mít trsátko sklon, které struny trefit a tak a není čas si vzpomínat, jak byl sakra ten rytmus a cože je tenhle akord
)
- samozřejmě můj názor

- samozřejmě můj názor

já se s trsátkem taky teprv učím, párkrát sem ho pěkně pohladil tak už semnou začíná spolupracovat 

Mne raz padlo trsátko do gitary a potom som ho odtiaľ nevedel celý deň dostať
Inak tiež hrám radšej bez trsátka, ale občas ho používam. Ale moc mi to s ním nejde, chce to tréning.

Inak tiež hrám radšej bez trsátka, ale občas ho používam. Ale moc mi to s ním nejde, chce to tréning.
-
Já například hraji jen s trátkem, (nejlepší zkušenosti s Ibanez a Dunlop)
ALe když hraju písničky typu Nothins Else Matters, Titanic atp. tak samo sebou bez trs.
(Hraju na elektriku)
ALe když hraju písničky typu Nothins Else Matters, Titanic atp. tak samo sebou bez trs.
(Hraju na elektriku)
Vysněná kytara :-).
A helemese kdopak to k nám přišel