Zdravim,
doladujete po nasazeni kapodastru? Zaleží jak přesně na pražci leží jestli je kolmo.. blízko/daleko pražce atd? mě se totiž docela rozladi když ho tam nasadim. Po nasazeni kapodastru asi kontrolovat spis mikrofonovou ladičkou než klipovou, že?
Kapodastr
Re: Kapodastr
už vim, struny se mi prohly pri nasazeni tak proto no neva, otazka trvá. Dolaďujete?
já néé...i když kapo používám sporadicky...ale správně by se asi mělo (pokud koncertuješ
)...ale pokud máš to kapo nově, tak myslím, že až se ho naučíš nasazovat správně, že ho dostaneš přesně do té správné polohy hned a "nestrhává" struny někam bokem tak to tak rozladěný nebude...no a správná poloha...já ho nasazuju co nejblíž konce pražce...protože to tam táhne nejmíň, myslím, že mě to tak učil kamarád, prý je to nejlepší a nejlíp drží
bhh, snad jsem ti aspoň trošíínku pomohla

bhh, snad jsem ti aspoň trošíínku pomohla

In love with my Nashville NW-32C...
kapo jsem občas používal, ale nikdy jsem kvůli němu dolazovat nemusel... asi záleží na tom, jestli je správně nasazenej...
rozhodně nasazovat co blízko u pražce, kam přesně se těžko radí, musíš ozkoušet, aby ti to ladilo...
v současné době radši změním ladění kytary (mám jednu ve standart ladění, jednu v Drop D a jednu v drop C)
- je to pohodlnější, jenom vezmu jinou kytaru a nemusíš řešit, jestli se rozladí nebo nee...
rozhodně nasazovat co blízko u pražce, kam přesně se těžko radí, musíš ozkoušet, aby ti to ladilo...
v současné době radši změním ladění kytary (mám jednu ve standart ladění, jednu v Drop D a jednu v drop C)

ja po nasazení kapodastru nedolaďuju. ale pravdou zůstává, že ho občas nasazuju 2x. holt.. musí se nasadit opatrně ^^