jednoduché rytmy/i

Riffy, sóla, techniky, cvičení... aneb praxe všeobecně
Odpovědět
kiko

jednoduché rytmy/i

Příspěvek od kiko »

rock on! spolupútnici v hraní na gitare, napadlo ma založiť tému kam by sme hádzali nejaké rytmy/i na gitaru, skôr tie jednoduchšie ktoré sa dajú naučiť za pár minút.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1dCrhTn4wAc&feature=sub[/youtube] - kto odoberáte videá na youtube tak ste toto možno videli, kto nie pozrite si to, má aj iné videá, veľmi dobré a ľahké :nice:
kto by nevedel aký to tam hrá ten rytmus tak ho tu môžme postupne rozpísať, ja som zrovna po opici tak sa mi moc nechce, možno neskôr.

ale prečo som hlavne založil túto tému je že by som s vami chcel zdieľať jeden rytmus na ktorý som nejako chtiac-nechtiac prišiel, pripomína to Laylu od Erica Claptona ale nie je to presne ono, možno si to niekto dokážete potom upraviť už ako chcete :)

schmatnite AKORD Ami - brnk dolu-*krátka odmlka*-dolu-hore-rýchlo na Fmi-hore-*krátka odmlka*-hore-dole-hore- G akord - dolu*odmlka*dolu-hore- prehmat na akord Ami - hore*odmlka*-hore-dole-hore.. a tak dookola.. dá sa s tým pohrať aj na iných akordoch.
škoda že nemôžem natočiť video, ale tak snáď som to vysvetlil dostatočne, treba skúšať počúvať a skúšať :D verím že keď bude mať niekto problém smelo sa ozve. A tiež verím že sem pribudnú ďalšie rytmy.

Odpovědět