http://www.zpevnik.wz.cz/?id=1280
vřele doporučuju kto píseň zná...zahrajeji ji docela lehce...jediné místo jsou přehmaty z G na C...ale dá se to
Pro adminy...nemohl by sem někdo nahrát video se 3/4 rytmem?...
fleret-čistá jak vizovice
Re: fleret-čistá jak vizovice
ty přehmaty mě ani nevadí ale já mam pořád problém s F:-D
Ibanez AEL 30SE
FACE DG26
FACE DG26
F mi dělá taky problém...nedokážu si vůbec představit jak kdy budu hrát baré,zatím ho rraju jakž takž v zjednodušené formě....ale nevládám pořádně ani hmat jedním prstem přes dvě struny...docela mě to síří...
taky mě to zezačátku nešlo, ale cvičením přijdete nato, jak to chytit aby to znělo 

Při hraní barré akordů je hlavně důležitý, jakej máš krk... z vlastní zkušenosti vím, že hrát barečka na španěle je skoro nemožný - většinou má širší krk a blbě se chytaj. Na barré jsou ideální kytary s uzkým krkem ( já třeba mám jumbo) nebo elektriky... Jako zahraješ to i na španěle, ale není to tak lehký...
Je to hlavně o zvyku, teď to nejde, postupně se to bude zlepšovat, pak to půjde samo. Hlavně to chce trénink, bez toho to jednoduše nepůjde... opakuju to pořád dokola -> cvičit, cvičit a cvičit... není jak učení do školy, je to o tom, že tě to baví a najdeš si na svůj koníček čas.
Je to hlavně o zvyku, teď to nejde, postupně se to bude zlepšovat, pak to půjde samo. Hlavně to chce trénink, bez toho to jednoduše nepůjde... opakuju to pořád dokola -> cvičit, cvičit a cvičit... není jak učení do školy, je to o tom, že tě to baví a najdeš si na svůj koníček čas.