Cover Paparazzi
Cover Paparazzi
Ahoj..nedokázal byste prosíím někdo vyzkoumat, jak vybrnkává tohle a jaký akordy tam dává? Mě to opravdu nejde..
ale kdyby se to někomu povedlo byl bych moc vděčnej :thx: tahle verze je fakt pěkná..o to víc když je tam tak dobře ta kytara :poklona: http://www.youtube.com/watch?v=xjps-_hf ... re=channel

Začátečníík =p
Re: Cover Paparazzi
ahoj, jak moc seš zkušenej kytarysta? to vybrnkávání už bych měl jakštakš odposlouchaný jenže on tam přidává malíčky atd prostě "vylepšuje" akordy některý, proto to zní tak pěkně 

No dalo by se říct noob..
.. nee tk já i když nic moc neumim tk se snažim dycky si najít nějakou dobrou písničku a tu pak hraju do zblbnutíí noo ale tak nevim jak bych to zvlád ale strašně se mi to líbí..a když si uvědomim že bych to zahrál jen tak v šeru pěkně v klíídku tak to je úplně skvělá představa :potlesk:

Začátečníík =p
tak základní vybrnkávání bych řek že je toto: kapodastr na 3tí pražec
začíná akordem C, tam přidává malíček a oddělává ukazováček (v rytmu) na struně h(b), pak udělá přechod a nahoře drží palcem "první pražec" a teď si nejsem jistej jestli k tomu akord C nebo nějaký to Fis# nebo cototam vždycky držím 
Kód: Vybrat vše
|--------------------|
|---0----------------|prostředník
|--------0-----------|ukazovák
|-----0--------------|palec
|-0------------------|palec
|--------------------|

není zač
já poslouchám, koukám a zkouším a dycky na to nějak přijdu