Dobrý den, začínám hrát na kytaru a už umím základní akordy ale zadrhl jsem se na to, že u písničky sice vím že je to v taktu 4/4 ale nevim kolikrát daný rytmus zahrát mezi přehozením akordu
Chodím Dpo Broadwayi hladov sem a tam,
Dchodím po Broadwayi hladov sem a Atam,
chodím Dpo Broadwayi, Gpo Broadwayi,
Dpo Broadwayi Ahladov sem a Dtam.
Dchodím po Broadwayi hladov sem a Atam kolikrát ho např. zahrát od slova chodím po slovo tam. Nevím jak to zjistit a pak mi to vůbec nesedí a musím zrychlit rytmus nebo zpomalit což je asi špatně. Díky za rady.
chodím po brodwayi
chodím po brodwayi
Naposledy upravil(a) Smajda dne 02 bře 2012 13:46, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Změna názvu příspěvku, pro lepší orientaci.
Důvod: Změna názvu příspěvku, pro lepší orientaci.
Re: Problém s rytmem
ahoj.
na písničku bych hrál klasický 4/4 rytmus, co tu říkáme, že je základní, totiž v-v^-^v^. co může mást je, že je rytmus posunutý. začíná na "po brodwayi..". jinými slovy, "chodím" je ještě na konec minulé části rytmu.
"po broadwayi hladov sem a" je jeden 4/4 rytmus
"tam ......... chodím" je další 4/4 rytmus
zkus, jestli ti to bude sedět. jestli ne, zkusím nahrát video, když se nebudete smát tomu, jak zpívám
na písničku bych hrál klasický 4/4 rytmus, co tu říkáme, že je základní, totiž v-v^-^v^. co může mást je, že je rytmus posunutý. začíná na "po brodwayi..". jinými slovy, "chodím" je ještě na konec minulé části rytmu.
"po broadwayi hladov sem a" je jeden 4/4 rytmus
"tam ......... chodím" je další 4/4 rytmus
zkus, jestli ti to bude sedět. jestli ne, zkusím nahrát video, když se nebudete smát tomu, jak zpívám

Dekuji za radu ale pokud by jste byl tak hodný a nahrál video bylo by to fakt super
potřebuju si v tom udělat pořádek 

jsi. neni nas tu na foru tolik, abychom si museli vykat 
snad to pomuze

snad to pomuze

díky za video pomohlo mi to