akord F
Re: akord F
já jsem se ho naučil při přechytávání z Dmolu, jeden prst myslim prostředníček zůstával stisklej a ty druhý jsem přehodil, a teď už mi celkem nedělá problém chytit jakykoliv baréčko
Netvrdím, že ho umím dokonale...ale já se hodně učila vazbu s C-dur...poměrně dost se objevuje v téhle kombinaci, nebo aspoň u těch songů, co hraju já
In love with my Nashville NW-32C...
Normál...dřít a dřít... Nic jinýho! Zkoušet přechody z Ami na F pak z E na F pak..z G na F...z C na F a nakonec z A na F....až to všechno zvládneš beze změny rytmu,tak to umíš
(Akord F jsem se naučil asi za 1,5 měsíce pořádnýho hraní a to jsem se mu spíš vyhýbal a učil se jinačí )
Není na tom nic těžkýho Nejdřív poskládat prsty do toho tvaru akordu E a pak před ty prsty natáhnout ukazovák
Já se to učil tak,že jsem se naučil hrát akord Ami a E bez ukazováku (prostředníček,prsteníček,malíček) a pak,už to eFko šlo vpohodě
Doufám,že sem lehce s tím někomu pomohl,kdo teprv na kejtru začíná
(Akord F jsem se naučil asi za 1,5 měsíce pořádnýho hraní a to jsem se mu spíš vyhýbal a učil se jinačí )
Není na tom nic těžkýho Nejdřív poskládat prsty do toho tvaru akordu E a pak před ty prsty natáhnout ukazovák
Já se to učil tak,že jsem se naučil hrát akord Ami a E bez ukazováku (prostředníček,prsteníček,malíček) a pak,už to eFko šlo vpohodě
Doufám,že sem lehce s tím někomu pomohl,kdo teprv na kejtru začíná
Metal up your ass... \m/