Potřebovala bych pomoct s výběrem nové kytary.
Doma mám zhruba 30 let starou španělku ještě po taťkoj, tak už jsem se s mamkou domluvila, že dostanu k narozkám novou. I když vim, že se to nemá, tak jsem na ni natáhla kovové struny. Hodně se mi zalíbil jejich zvuk, takže jsem se rozhodla, že španělku kupovat raději nebudu. Nevim přesnej rozdíl mezi akustickou a elektroakustickou kytarou, ale podle článků tady na fóru je pro mé účely akustická naprosto vyhovující. Kytaru bych nejradši zakoupila v obchodu se stránkami - http://www.aspenmusic.cz/, protože je to blízko a mohla bych si ji i ozkoušet, ale nedělá mi problém zajet například do Hradce Králové. Cena nejlíp do 3 000, ale jak jsem koukla, tak seženu ty "lepší" kytary v dobrý vůli kolem těch 4 000. Víc už je moc, protože nechci z rodičů ždímat peníze a jelikož si budu platit půlku, tak ji už tak budu splácet další půlrok minimálně

Nemám s kytarami moc zkušeností. Hraju zhruba 4 měsíce, takže rozdíl, mezi kytarami je pro mě španělská vesnice.
Proto jsem se Vás chtěla zeptat, jestli někdo nemáte nějaký nápad/návrh, jaká by mohla být dobrá

Děkuju