Votvírák: Milovice 15–16.6.2018

Hudební akce s mediální podporou MUSICstage.cz
Odpovědět
Uživatelský avatar
redakce
Moderátor
Příspěvky: 1120
Registrován: 02 črc 2014 13:59

Votvírák: Milovice 15–16.6.2018

Příspěvek od redakce »

Zajistěte si k Vánocům skvělé zážitky a spoustu muziky na léto 2018 v HAPPY HOURS!

ObrázekPředprodej na 12.ročník festivalu Votvírák je v plném proudu a my vám prozradíme první potvrzené kapely!

Festival Votvírák – největší český multižánrový hudební festival zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení – proběhne od 15. do 16. června 2018 tradičně na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích.


Výhodné klubové karty na festival Votvírák 2018 z předvánoční série jsou stále v prodeji – VYHLAŠUJEME MIKULÁŠSKÉ HAPPY HOURS!
úterý 5. 12. 2017 12:00 - 21:00 hod
kdy Klubová karta Standard bude za 250 Kč (místo aktuálních 299 Kč)
a Klubová karta Kombi bude za 399 Kč (místo aktuálních 459 Kč)

„Pro návštěvníky chystáme skvělý a našlapaný program, a to nejen ten hudební. Opět pracujeme na nabitém lineupu festivalu, ale i bohatém doprovodném programu. Na festivalu Votvírák 2018 toho čeká návštěvníky opravdu hodně. O veškerých novinkách budeme postupně informovat.“, uvedla dramaturgyně festivalu Martina Jablanovská.

Mezi prvními potvrzenými interprety se objevují jména jako je úvalská kapela Divokej Bill, super trojka Baláž, Střihavka, Pavlíček, alias BSP, oblíbený host festivalu Xindl X, nebo Sto Zvířat a punkoví Pipes and Pints, jenž nedávno ohlásili svůj comeback.

„Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos svoje klubové karty včas! Není lepší příležitost než je darovat k vánocům za zvýhodněné ceny!“ radí pořadatelé.

Klubové karty zakoupíte již dnes prostřednictvím festivalového webu www.votvirak.cz a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream.

Více informací o zahájení předprodeje a jednotlivých prodejních místech najdete v sekci vstup na festival.

Uživatelský avatar
redakce
Moderátor
Příspěvky: 1120
Registrován: 02 črc 2014 13:59

Re: Votvírák: Milovice 15–16.6.2018

Příspěvek od redakce »

Votvírak oznamuje další jména pro Hip Hop Stage a dává šanci i novým talentům.

ObrázekVotvírák, který zahajuje letní festivalovou sezónu 15. až 17. června, ohlašuje v programu sestaveném výhradně z českých a slovenských hvězdných kapel a osobností další zajímavá jména, jako jsou legendární Chaozz, PSH nebo lidé kolem labelu Milion+ v čele s Logicem, momentálně možná vůbec nejpopulárnějším českým raperem. Pro ty, kteří s nástrojem nebo za zpěvu vlastních songů pokukují po pódiích a mikrofonech, připravil Votvírák speciální akci. Spolu s vydavatelstvím Supraphon a nahrávacím studiem The Barn vyhlašují novou vyhledávací hudební soutěž Talent for Stage (www.talentforstage.cz). Vítěze čeká vlastní koncert na hlavním pódiu letošního ročníku prestižního festivalu Votvírák.

Program Votvíráku je opravdu nabitý. Během festivalu se na pódiu vystřídá mnoho hudebních hvězd, ale díky nové soutěži Talent for Stage zde vystoupí i ti, na které hvězdná kariéra teprve čeká. Mimo vlastního koncertu na hlavním podiu získá výherce také pobyt v nahrávacím studiu The Barn za účasti zkušeného producenta a natočení singlu, který v digitální podobě vydá a mediálně podpoří vydavatelství Supraphon hned v létě 2018. V soutěžní porotě pro první kolo zasednou zpěvák a baskytarista Kuko z kapely Horkýže Slíže, Michal Máka z vydavatelství Supraphon, kreativní producent festivalu Votvírák David Šindelář, hudební producent a muzikant Dan Friml a hudební publicista deníku Právo a serveru Novinky.cz Jaroslav Špulák.

V pátek 15. června se s novým frontmanem představí například energií nabušení Pipes & Pints, s Malotraktorem na palubě a s náloží dalších skvělých písní přistane na milovickém letišti Mig 21, vystoupí také slezská diva Ewa Farna, psycore metaloví Dymytry nebo Mňága a Žďorp slavící 30 let své existence. Páteční večer bude patřit také kapelám Wohnout, Mirai, UDG, BSP a samozřejmě také zřejmě největší hvězdě festivalu, kapele Chinaski. Na Hip Hop Stage, která letos nabídne velkou a zajímavou sondu do pestré slovenské hip hopové scény, vystoupí v pátek například Smack, kontroverzní Sodoma a Gomora, jihočeští De Zrechts nebo slovenská legenda Modré Hory. Scéna bude patřit také většině labelu TyNikdy - ať již v podobě hostovaček při tribute koncertu DJ Fattea a jeho nové desky Fade In, tak sólo koncertních setech Resta a především Paulie Garanda.

Během sobotního programu potěší všechny generace bez rozdílu věku svými neodolatelnými písněmi Jaroslav Uhlíř, dvacet let na scéně oslaví skupina Škwor, Tata Bojs opět ohromí propracovanou show, kotel rozparádí Divokej Bill, Sto Zvířat, Kreyson, Arakain, Debustrol Original i Horkýže Slíže. V sobotu zahraje také Jan P. Muchow se svými The Antagonists nebo Xindl X. Elitní sestava Hip Hop Stage pro sobotu zahrnuje české legendy Chaozz či PSH nebo jihlavské Pio Squad, ze Slovenska přijede se svým parťákem Škrupem a live bandem legendární rapper Vec, zakladatel kapely Trosky a jedna z nejvýznamnějších osobností současné kulturní scény našich východních přátel, nebo Strapo a DJ Spinhandz.

Pro všechny návštěvníky a fanoušky pak chystá Votvírak další zajímavé soutěže a akce, v nichž mohou vyhrát například den v luxusním autě, vstupenky nebo cédéčka zúčastněných kapel. Další informace o festivalu a předprodeji vstupenek naleznou zájemci na www.votvirak.cz

Uživatelský avatar
redakce
Moderátor
Příspěvky: 1120
Registrován: 02 črc 2014 13:59

Re: Votvírák: Milovice 15–16.6.2018

Příspěvek od redakce »

Festival Votvírák proběhne již tento víkend a představí špičku české a slovenské hudební scény i vítězku Talent for Stage.

ObrázekNejvětší český festival Votvírák, který zahajuje letní festivalovou sezónu 15. až 17. června, uvádí tradičně program sestavený výhradně z českých a slovenských hvězdných kapel a osobností. Pro letošek jsou připraveny zajímavé novinky. Vítězkou prvního ročníku soutěže Talent for Stage se stala talentovaná broumovská zpěvačka Eliška Buociková, kterou čeká nejen zahajovací koncert na hlavním pódiu, pobyt v nahrávacím studiu The Barn za účasti zkušeného producenta a natočení singlu, který v digitální podobě vydá a mediálně podpoří vydavatelství Supraphon. Na hlavním pódiu vystoupí hip hopová elita. Do areálu milovického letiště totiž poprvé dorazí legendární autobus Karosa ŠL 11, na jehož střeše se již pět let střídá to nejlepší z české a slovenské hip hopové muziky.

Pro všechny návštěvníky, rodiny i party přátel pak chystá Votvírák nejrůznější soutěže, sportovní i chill outové zóny, ale také ruské kolo či další atrakce, známé z lunaparku. Pro nejmenší fandy Votvíráku pak je připravena partnerská Dětská zóna Aquapalace. V pátek svůj blok na úvod festivalu uvede vítězka soutěže Talent for Stage Eliška Buociková. Dále se s novým frontmanem představí energií nabušení Pipes & Pints, s Malotraktorem na palubě a s náloží dalších skvělých písní přistane na milovickém letišti Mig 21, zaujme slezská diva Ewa Farna, psycore metaloví Dymytry nebo Mňága a Žďorp slavící 30 let své existence. Páteční večer bude patřit také kapelám Wohnout, Mirai, UDG, BSP a samozřejmě i patrně největší hvězdě festivalu - nová koncertní sestava Chinaski tu zahraje před vůbec největším diváckým kotlem v letošním roce. Na Red Bull Music Stage, která nabídne velkou a zajímavou sondu do pestré české i slovenské hip hopové scény, vystoupí v pátek například Smack, kontroverzní Sodoma a Gomora, jihočeští De Zrechts nebo slovenská legenda Modré Hory. Scéna bude patřit také většině labelu TyNikdy - ať již v podobě hostovaček při tribute koncertu DJ Fattea a jeho nové desky Fade In, tak i v sólo koncertních setech Resta a především Paulie Garanda.

Během sobotního programu potěší všechny generace bez rozdílu svými neodolatelnými písněmi Jaroslav Uhlíř, dvacet let na scéně oslaví Škwor, Tata Bojs opět ohromí propracovanou show, kotel rozparádí Divokej Bill, Sto zvířat, Kreyson, Arakain, Debustrol Original i Horkýže Slíže. V sobotu zahraje také Jan P. Muchow se svými The Antagonists nebo Xindl X. Elitní sestava hip hopových hvězd pro sobotu na Red Bull Music Stage zahrnuje české legendy Chaozz či PSH nebo jihlavské Pio Squad, ze Slovenska přijede se svým parťákem Škrupem a live bandem rapper Vec, zakladatel legendární kapely Trosky a jedna z nejvýznamnějších osobností současné kulturní scény našich východních přátel, nebo Strapo a DJ Spinhandz.

Klubové karty, které jsou obdobou vstupenek, jsou stále v prodeji. Pořadatelé ale hlásí, že nejdražší klubové karty na festival jsou již vyprodány a doporučují, aby si návštěvníci zakoupili parkovací karty dopředu online, protože ušetří tak čas i peníze. Klubová karta typu STANDARD je ještě k mání, a to dokonce za zvýhodněnou cenu.

Všechny další informace o festivalu a předprodeji vstupenek naleznou zájemci na www.votvirak.cz
Lineup: www.votvirak.cz/kapely/

Odpovědět