Jak se máte aneb pokec o všem
Re: Jak se máte aneb pokec o všem
tlumit můžeš palcem pravý ruky, nebo dlaní pravý ruky nebo na pravý ruce prstama (já sevřu třeba lehce pravou ruku v pěst a plácnu tím do těch strun - taky není špatný ) nebo když chceš ztlumit na konci skladby, tak třeba malíkem levé ruky
hokej? heh.. nebýt facebooku, ani nevím, že se něco hraje :/
hokej? heh.. nebýt facebooku, ani nevím, že se něco hraje :/
ZOH kamaráde Ve Vancouveru
Dneska sme hráli proti Lotyššku (zase ) a dali jsme je 3:2 v prodloužení
Zítra se hraje zas (ČT4 SPORT od 04:00 do 6.30 kdyby ste někdo měli zájem ) proti Finsku, což bude zajímavější Protože ti to narozdíl od Lotyšška aspoň trochu umí
Dneska sme hráli proti Lotyššku (zase ) a dali jsme je 3:2 v prodloužení
Zítra se hraje zas (ČT4 SPORT od 04:00 do 6.30 kdyby ste někdo měli zájem ) proti Finsku, což bude zajímavější Protože ti to narozdíl od Lotyšška aspoň trochu umí
A my sme porazili Nórov a teraz Švédi, no podľa toho ako hrajú naši, to nedopadne moc dobre.
Zatím 2:0 si vedete dobře
S Finama jsme to projeli 2:0, co už
Ale nadruhou stranu Marťa Sáblíková má už dvě zlatý medaile a jednu bronzovou, což je krásný, úžasný, senzační, parádní... Včera to zajela pěkně tu 5000m
A hoši na štafetě mají bronz, Lukáš Bauer tam válel!
No jo už abych šla do školy
S Finama jsme to projeli 2:0, co už
Ale nadruhou stranu Marťa Sáblíková má už dvě zlatý medaile a jednu bronzovou, což je krásný, úžasný, senzační, parádní... Včera to zajela pěkně tu 5000m
A hoši na štafetě mají bronz, Lukáš Bauer tam válel!
No jo už abych šla do školy
teďka učím na škole.. a když jsme minulý týden hráli, tak jsem byl donucen vypnout internet, aby dávali děti pozor :/
Šmarja ty seš na ně zlej A pomohlo to? Nám když vypnou net tak si dem buď číst knížku nebo plést náramky
Nám profesor dobrovoľne zapol na internete hokej, aby sme mohli pozerať A dnes sme rozkopali Švédov Ale Kanada to už bude iná oříšek :geek:
já jim ho pak zase pustil, nemysli si.. jen.. prostě přestali dávat pozor tak hodně, že mi to jednoduše začalo vadit
Já většinou o ten pomalej net ani nestojím, takže si fakt radši čtu Takže si můžes internet vypínat a zapínat jak chceš
Já se totiž většinou ani neobtěžuji zapnout počítač
na hodinách výpočetní techniky, předpokládám
V informatice Ale tak kdo by se obtěžoval, že?
jasny. na co v infomatice pocitac, ze?
Presne tak, zbytecna vec