Jak se máte aneb pokec o všem
Re: Jak se máte aneb pokec o všem
tak právě jsem se nasral
chtěl sem se naučit to silent night, tak sem se poprvy snažil naladit kytaru na E H G D G D, a praskla mi struna A při tym lazení...kdo toto vymyslel, teď si tam budu muset dat dvanáctky struny :'(

já jsem se to učila v normálním lazení že bych to kdyžtak ladila až když bych to chtěla nahrát, ale nějak mě nebavilo to učení tak jsem se k tomu nedostala

Janny : Až bude čas tak na skypu
ti zahraju já...můžeš mě doprovodit zpěvem... :prvni: jo a...k tomu lazení
To už si musel mít starý struny,že ti jedna z nich praskla ne ? 

Metal up your ass... \m/

And what is fair?
Jinak pro všechny, kolik už máte dárečků ?
Já mám 1,2,3,4 a zbytek jako fakt nevím kdy, kde a za co sehnat
A co očekáváte od Ježucha?
(k tomu se dejve nehlaš, line 6 4ever jsem slyšela nemálokrát
)
Jinak pro všechny, kolik už máte dárečků ?

A co očekáváte od Ježucha?

nene já si za to můžu sám, chtěl jsem si naladit kytaru na to ehgdgd misto ehgdae no a misto abych ty horni struny podladil, tak jsem to ladil podle ladičky a přeladil je 
jinak dejte mi kontakt na skype ať si vás mužu poslechnout
jinak určitě natočte videa
:kapela:

jinak dejte mi kontakt na skype ať si vás mužu poslechnout

o..ouu...Mno...tož příště víc uvažovat než být zabrane co ukazuje ladička
ale člověk se i chybami učí
Jak sem měl poprvý elektrickou kytaru v ruce a ladil sem si ji...tak sem si tam dal manuální lazení..musel sem si každou strunu přepnout..no což sem neudělal a všechny struny sem si naladil na Ečko myslim

K tomu skypu...hele budu rád,když si zase zahraju...(na elektrickou ) Protože mi taková matka z jacku se někde vytratila a bez ní to prostě ten kabel nejde zasunout,protože se ta trubička do které se ten kabel strká posune dozadu...polopatě... Ta matka drží ten jack,aby se nepohyboval..a bez ní prostě lítá jak člověk s průjmem na záchod
doufám,že to najdu!!! Jinak si to nějak dočasně koumesácky zařídím,abych mohl hrát dál...

K tomu skypu...hele budu rád,když si zase zahraju...(na elektrickou ) Protože mi taková matka z jacku se někde vytratila a bez ní to prostě ten kabel nejde zasunout,protože se ta trubička do které se ten kabel strká posune dozadu...polopatě... Ta matka drží ten jack,aby se nepohyboval..a bez ní prostě lítá jak člověk s průjmem na záchod

Metal up your ass... \m/
hledej šmudlo

našel sééém!!!
joo!! A ke všemu zapadlý trsátko pod madračkou od gauče :prvni: yeah...aspoň se to trošku vyplatilo..dokonce sem si i uklidil u kompu..tak se to vyplatilo 

Metal up your ass... \m/
Dobře ty

To Smajda -> video snad nějaký o Vánočních prázdninách, už se moooc moc moc těším, protože jsem ve škole imrvére furt (Okok, mám zameškaný dvě hodiny kvůli zubařovi a 10 minut že mi ujel bus
)... Tak už se těším na brnkání drnkání a na školu kašlání 

To Smajda -> video snad nějaký o Vánočních prázdninách, už se moooc moc moc těším, protože jsem ve škole imrvére furt (Okok, mám zameškaný dvě hodiny kvůli zubařovi a 10 minut že mi ujel bus

Smajdo, kde to tady má edit ??

Ještě jsem se chtěla zeptat, náhodou někdo nemáte zpěvník já písnička 4 ?

edit je vpravo pod každym příspěvkem vedle profile email atd
jinak tu já písičku nemám, už dlouho mám "já internet" 

No tak to teda furt nevidím
ale to je jedno, hele jaktože doma v opeře mám modrej vzhled phpBB a ve škole ten oranžovej a šedej ? 
No já mám internet taky, ale chtěla bych se tam na něco mrknout abych se podívala na jednu písničku i vybrnkávání všechno v jedný tónině, což ve zpěvníku předpokládám je
Jinak s těma strunama to je nějaká předvánoční mánie, teď mě přes ruku praštilo spodní Ečko
Ale já doma náhradní struny teda nemám žádný, chyba chyba 

No já mám internet taky, ale chtěla bych se tam na něco mrknout abych se podívala na jednu písničku i vybrnkávání všechno v jedný tónině, což ve zpěvníku předpokládám je

Jinak s těma strunama to je nějaká předvánoční mánie, teď mě přes ruku praštilo spodní Ečko

ja ji mam. chces neco naskenovat?Janny píše:Smajdo, kde to tady má edit ??![]()