Jak se máte aneb pokec o všem

Volná diskuze - vše, co se netýká muziky
Odpovědět
Smajda

Re: Jak se máte aneb pokec o všem

Příspěvek od Smajda »

tak právě jsem se nasral :evil: chtěl sem se naučit to silent night, tak sem se poprvy snažil naladit kytaru na E H G D G D, a praskla mi struna A při tym lazení...kdo toto vymyslel, teď si tam budu muset dat dvanáctky struny :'(
Takovej malilinkatej kytarista Šmajdíček :)

Podpoře prosím fórum přidáním banneru na váš web.

Janny

Příspěvek od Janny »

já jsem se to učila v normálním lazení že bych to kdyžtak ladila až když bych to chtěla nahrát, ale nějak mě nebavilo to učení tak jsem se k tomu nedostala :? :)

dejv

Příspěvek od dejv »

Janny : Až bude čas tak na skypu :mrgreen: ti zahraju já...můžeš mě doprovodit zpěvem... :prvni: jo a...k tomu lazení :D To už si musel mít starý struny,že ti jedna z nich praskla ne ? :|
Metal up your ass... \m/

Janny

Příspěvek od Janny »

:D Z :D A :D P :D O :D M :D E :D Ň :D :!: :!: :!: :lol:

dejv

Příspěvek od dejv »

:cry: to není féér!! chjó :D :(
Metal up your ass... \m/

Janny

Příspěvek od Janny »

And what is fair?

Jinak pro všechny, kolik už máte dárečků ? :DJá mám 1,2,3,4 a zbytek jako fakt nevím kdy, kde a za co sehnat :-)

A co očekáváte od Ježucha? :) (k tomu se dejve nehlaš, line 6 4ever jsem slyšela nemálokrát :) :D )

Smajda

Příspěvek od Smajda »

nene já si za to můžu sám, chtěl jsem si naladit kytaru na to ehgdgd misto ehgdae no a misto abych ty horni struny podladil, tak jsem to ladil podle ladičky a přeladil je :(

jinak dejte mi kontakt na skype ať si vás mužu poslechnout :) jinak určitě natočte videa ;) :kapela:

dejv

Příspěvek od dejv »

o..ouu...Mno...tož příště víc uvažovat než být zabrane co ukazuje ladička :mrgreen: ale člověk se i chybami učí :( Jak sem měl poprvý elektrickou kytaru v ruce a ladil sem si ji...tak sem si tam dal manuální lazení..musel sem si každou strunu přepnout..no což sem neudělal a všechny struny sem si naladil na Ečko myslim :D :D

K tomu skypu...hele budu rád,když si zase zahraju...(na elektrickou ) Protože mi taková matka z jacku se někde vytratila a bez ní to prostě ten kabel nejde zasunout,protože se ta trubička do které se ten kabel strká posune dozadu...polopatě... Ta matka drží ten jack,aby se nepohyboval..a bez ní prostě lítá jak člověk s průjmem na záchod :D :cry: :cry: doufám,že to najdu!!! Jinak si to nějak dočasně koumesácky zařídím,abych mohl hrát dál...
Metal up your ass... \m/

Smajda

Příspěvek od Smajda »

hledej šmudlo :lol: ;)

dejv

Příspěvek od dejv »

našel sééém!!! :D joo!! A ke všemu zapadlý trsátko pod madračkou od gauče :prvni: yeah...aspoň se to trošku vyplatilo..dokonce sem si i uklidil u kompu..tak se to vyplatilo :D
Metal up your ass... \m/

Janny

Příspěvek od Janny »

Dobře ty :-) :D

To Smajda -> video snad nějaký o Vánočních prázdninách, už se moooc moc moc těším, protože jsem ve škole imrvére furt (Okok, mám zameškaný dvě hodiny kvůli zubařovi a 10 minut že mi ujel bus :D )... Tak už se těším na brnkání drnkání a na školu kašlání :D

Janny

Příspěvek od Janny »

Smajdo, kde to tady má edit ?? :D :D

Ještě jsem se chtěla zeptat, náhodou někdo nemáte zpěvník já písnička 4 ? :D

Smajda

Příspěvek od Smajda »

edit je vpravo pod každym příspěvkem vedle profile email atd ;) jinak tu já písičku nemám, už dlouho mám "já internet" :)

Janny

Příspěvek od Janny »

No tak to teda furt nevidím :D ale to je jedno, hele jaktože doma v opeře mám modrej vzhled phpBB a ve škole ten oranžovej a šedej ? :D

No já mám internet taky, ale chtěla bych se tam na něco mrknout abych se podívala na jednu písničku i vybrnkávání všechno v jedný tónině, což ve zpěvníku předpokládám je :)

Jinak s těma strunama to je nějaká předvánoční mánie, teď mě přes ruku praštilo spodní Ečko :D Ale já doma náhradní struny teda nemám žádný, chyba chyba :-)

Tobi

Příspěvek od Tobi »

Janny píše:Smajdo, kde to tady má edit ?? :D :D

Ještě jsem se chtěla zeptat, náhodou někdo nemáte zpěvník já písnička 4 ? :D
ja ji mam. chces neco naskenovat? :)

Odpovědět