Jak se máte aneb pokec o všem
Re: Jak se máte aneb pokec o všem
No to asi hej
Ale díky moc za ochotu a pomoc
Vážim si to veľmi 
není zaco, od toho tu jsem
Jůůů vy ste mě hledali :taborak:
no mojekytara.cz mě přestalo bavit, místo přihlášení jsem nacházela jen invalid token :ugeek: No však my to tady dotáhnem dál :kapela: Jinak mám se fajn, když jsou ty prázdniny :poklona: Jdu si něco zahrát :nice:
Jo Smajdo dík za přidání toho smajlíka :potlesk:
Jo Smajdo dík za přidání toho smajlíka :potlesk:
nemáš zač
a toto co sme udělali sme udělali kvůli neskutečnému množství chyb co tam bylo a hloupost admina, že se na nás vykašlal
my se snažíme, aby bylo zde co nejmíň errorů a chyb, proto sme přešli na placenej hosting, jelikož ten předtím se pomalu načítal(co by sme chtěli taky zadarmo že
)
jinak kam valíte voprázdninách? jedete někam na dovolenou, nebo budete doma? (všude dobře doma nejlíp)
Já valím na slovensko do tater. Minulej rok sem sebou kytaru nebral ale teď ji určitě vemu, abych mohl hrát uvohýnka :taborak: 
jinak kam valíte voprázdninách? jedete někam na dovolenou, nebo budete doma? (všude dobře doma nejlíp)
14 dni detsky letni putovni tabor
uz se na to tesim jak malej smajda XD kazdy vecer ohinek
no jo, no
si dam libit :potlesk:
já ti dám jak malej smajdik
:pusa:
Já taky valím na tábor :potlesk: K Bystřici nad Pernštejnem a kytara jede se mnooou :pusa: Se tam zas něco naučím a bude :kapela: Já jsem vlastně díky tomuto táboru (jedu po několikátý) začala hrát na kytaru :thx:
Ľudia a také španielske veci, flamenco a tak podobne, nehráte niekto? Nevedeli by ste mi poradiť nejaké ľahšie pesničky na naučenie, okrem ,,spanish romance" ?
:kapela:
:kapela:
jestli budou stacit noty, tak nejaky naskenuju 
Júj, no nevadí, nejako sa s nimi popasujem
Dík moc
naskenuju a postnu do topicu Začátečník > Vybrnkávání 
aktualni cas: 0:05 9.7.2009.. Tobi sedí před počítačem, instaluje datapack na hru Lineage II Gracia Part II, aby mohl udělat kámošovi registraci/změnu hesla pro uživatele. Poslouchá - nezvykle - klavírní koncerty, protože nohavicu by už nezvládnul. na židli za ním leží kytara, chudák. A on papá čokoládu (bílou, orion) a pije k tomu bezinkovou šťávu od tety. Právě mu upadla nabíječka a musela zbudit půlku baráku, ale co už.. a navíc ztrácí čas tím, aby napsal, co dělá :S ten tobi je ale..
Tobě spadne nabíječka a vzbudí půlku baráku ?
Tak to tady by nehrozilo
Já mám občas problém některý vzbudit ráno

to vis.. hluboka noc a najednou takova pecka