Jak se máte aneb pokec o všem
-
Akustika Western
Re: Jak se máte aneb pokec o všem
Tak zdravím, že bych byl konečně on-line. 
V co nejkratším čase napíšu "Jak postavit levou ruku na kytaru" a "Akordové značky", abych aspoň něčím přispěl.
V co nejkratším čase napíšu "Jak postavit levou ruku na kytaru" a "Akordové značky", abych aspoň něčím přispěl.
Vysněná kytara :-).
To je nápadíček 
Taký severní vítr, veď mě dál cesto má, sú tiež také táborové klasiky k ohňu, nie?
Inak fajn že to je takýmto spôsobom rozdelené :poklona:
Tak to nééé milánkové, chodíme sem a píšeme sem !
Já vím, že na to není třeba čas nebo ani nálada(ta nálada, že tady zas nic novýho nepůjde), teď ještě k tomu učení a shánění dárků a já nevím k čemu ještě. Ale aspoň něcoooo sem napište
Tak do Vánoc třeba natočit nějakej cover nebo táák
Jo a jak se Vám líbí můj novej explorer ??
Tak do Vánoc třeba natočit nějakej cover nebo táák
Jo a jak se Vám líbí můj novej explorer ??
no já taky přemýšlím co bych tak koupil za dárky a nemám žádnou inspiraci. jinak cover
já jsem jeden škaredej natoćil tak je řada na vás
já ještě nemám ani čas nastudovat ty noty by Tobi
ale na to se někdy určitě čas udělá
...nechcete mi někdo dát tip na nějaký dárek
díky :thx:
kde je ten cover? kde sú tie noty? vlastne, aké noty?
ja len že kedysi tu bola reč o Mikymauzovi.. to bych si totiž tiež zahral
..
Inak ja som úplná lama čo sa týka kupovania darčekov, minulý rok sa mi zadarilo lebo som mal peniaze, tak som rozdal knižky a šperky, sestre naušnice matke retiazku. Teraz mám ale pre sestru tiež dve knihy, ktoré tentoraz snáď už prečíta
a ďalej som skončil asi...
Inak ja som úplná lama čo sa týka kupovania darčekov, minulý rok sa mi zadarilo lebo som mal peniaze, tak som rozdal knižky a šperky, sestre naušnice matke retiazku. Teraz mám ale pre sestru tiež dve knihy, ktoré tentoraz snáď už prečíta
to kiko: no cover je tu schovanej v jednom příspěvku a moc bych ho nezveřejňoval
jinak už jsem na tom líp, už mám dva dárky xD a jeden už taky vybranej, pak koupím nějaký drobnosti a hotovo
jinak už jsem na tom líp, už mám dva dárky xD a jeden už taky vybranej, pak koupím nějaký drobnosti a hotovo
hele.. dodelal jsem ty taby na refren u Mykimauze.. jak tam byla ta improvizace, tak jsem tam neco dal, tak mi to zkontrolujte
mrknu na to
jinak připravuji pro vás překvapení 
:potlesk:
čusík lidíí :potlesk: krom taborových songů apod..a jejich nauk...budete tady preferovat i něco ''tvrdšího'' ?? :kapela: třeba jako Punk,Rock a Metal ? 
Metal up your ass... \m/
nazdár
můžeš se tady s těmi styly s nama podělit
rád si poslechnu jak hraješ
Metal up your ass... \m/
Ok dejve tak přes vánoční prázky nahrajem spolu poleuju jo ?
:D:D