VGaráži.net : Nový web pro hráče, kapely i fanoušky

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s kytarama
Odpovědět
stephe

VGaráži.net : Nový web pro hráče, kapely i fanoušky

Příspěvek od stephe »

Zdravím,

přišel jsem Vám nabídnout nový web, který se zabíva kapelama, hráčema, koncertama a tak vůbec vším možným okolo hraní (ale spíše cíleno na kapely). Dá se zde vytvořit uživatelský profil, kde si můžete zadat jak dlouho na co hrajete, své vzory, ...můžete i vytvořit profil nástroje na který hrajete a přidat si jej do profilu :) Je zde i inzerce, pokud někoho hledáte do kapely nebo kapelu hledáte/něco prodáváte...Jsou zde i profily klubů, koncertů... Každý den uživatel obdrží jeden bod, který může přidělit jakékoliv kapele... už mě tak nic moc nenapada, co dodat, lepší je vidět :D

Díky, pokud si to přečte alespoň jeden člověk, než do admini smažou :)

S pozdravem
stephe

EDIT: Vždycky zapomenu napsat adresu http://vgarazi.net :D
http://vgarazi.net : web pro všechny kapely, hráče a fanoušky...

Dejw

Re: VGaráži.net : Nový web pro hráče, kapely i fanoušky

Příspěvek od Dejw »

Taky zdravím,
díky za odkaz na stránky s hudební tématikou, třeba se to někomu bude hodit. Odkaz není zase moc tematicky vzdálen od poslání fóra, tak ho nebudu mazat (snad to ostatním adminům a moderátorům nebude vadit)... a taky je potřeba podporovat začínající hudební projekty a hudebníky. Nerad tady vidím jiný druhy odkazů, po kterých následuje smazání a ban.

Jsi správce těch stránek, na které odkazuješ, popř. bylo by možné umístit odkaz na fórum na ty stránky??

Myslím, že by případná spolupráce mohla přispět oběma stranám.

PS: když už jsi registrován, tak doufám, že se aktivně zapojíš do diskuzí tady na fóru.

stephe

Příspěvek od stephe »

Ano, jsem tvůrce i správce tohoto webu a chtěl bych jím podpořit začínající (i pokročilé) hudební projekty...

Jakou formu spolupráce přímo myslíš? Výměna odkazů?

Pokusím se, ale kecat na fórech mi nikdy moc nešlo, spíše jsem byl čtenářem.

PS: Na toto fórum jsem narazil teprve nedávno. Jak je staré?
PS2: Díky za nesmazání:D

Dejw

Příspěvek od Dejw »

Forum běží od dubna 2009. Stále je tady taková uvolněná "rodinná" atmosféra, nejsou tu tisíce uživatelů jako na některých fórech, což některým uživatelům vyhovuje. Dřív jsem taky nebyl na fórech nebyl moc aktivní, ale tady se to změnilo...

Třeba pomocí tvých stránek konečně najdu lidi na založení kapely. Když člověk nehraje jenom sám doma, tak je to daleko zábavnější a je větší motivace k učení.

Určitě by byl zájem o výměnu odkazů nebo vložení bannerů (musím to ještě probrat s vlastníky fóra, ale pořádek na fóru je v poslední době hlavně v mých rukách :D ). Myslím si, že to problém nebude předstatovat zásadní problém.

Další možností spolupráce je pomoc začínajícím hudebníkům, ať už jsou to začátky hraní nebo výběr nástroje. K tomu by se dalo využít naše stávající fórum, popř. rozšířit fórum o nové kategorie.

stephe

Příspěvek od stephe »

Je hezké mít fórum, kde se lidi znají a chodí si pokecat... ale u piva je u piva :D

Jinak původní záměr byla inzerce, kde by šlo přidat svůj profil kapely, aby se uživatel jen jednim kliknutím, která to kapela například hledá kytaristu.. pak jsem k tomu nabalil kluby, koncerty a vznikl takový multiweb..

Ještě jsem měl v plánu zřídit sekci pro články, kde by mohli být tutory pro začátečníky (jak vybrat kytaru, s čím začít, ...), ale nakonec jsem z toho udělal blogový systém...

Zkuste to prodiskutovat, ja nejsem vůbec proti, nebráním se žádnému banneru nebo odkazu, ale taky bych to ještě prodiskutoval s kolegou (nicméně je ještě na dovolené).

Odpovědět