Nejlepší kytarista

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s kytarama
kšátrij

Nejlepší kytarista

Příspěvek od kšátrij »

Kdo je podle vás nejlepší kytarista? V mém žebříčku kralují: Slash, Kirk Hammet a Zakk Wylde

Janny

Re: Nejlepší kytarista

Příspěvek od Janny »

Na nejlepším kytaristovi se tady v rámci stylů asi těžko shodnem... takže to nebudu rozebírat kdo je nej, ale mým vzorem je bezespory Tommy Emmanuel, Sungha Jung, Kotaro Oshio, Agustín Amigó, Ulli Boegershausen, Tomi Paldanius, Trace Bundy, Joe Robinson a to by prozatím stačilo ;)

Dejw

Příspěvek od Dejw »

no v tom, kdo je podle mě nejlepší mám zcela jasno:

stále koncertující kytarový MISTR Radim Hladík ze skupiny Blue effect

měl jsem tu čest pomáhat na jeho koncertu :D a na památku mám jeho strunu, kterou přetrhnul při hraní (někomu se to možná zdá jako blbost skovávat si prasklou strunu, ale tahle je od mistra a pro mě cenu má)

další kytaristi, který obdivuju jsou většinou metalisti (ale Dragonforce tím zrovna nemyslím) - ale vyjmenovávat nebo srovnávat to nemá cenu, protože každej kytarista je jedinečnej :!:

Matttyna

Příspěvek od Matttyna »

Já jich osobně zase tolik neslyšela...ale líbí se mi Carlos Satana :potlesk: ! A nesmím zapomenout jmenovat Jarka Nohavicu a Karla Plíhala :nice:
In love with my Nashville NW-32C...

Janny

Příspěvek od Janny »

Já právě nechtěla uvádět "toho nej", protože na každým z nich obdivuju něco jinýho. Proto jsem vypsala jen moje oblíbence :)

kiko

Příspěvek od kiko »

Tak medzi mojich obľúbencov rozhodne patrí Jarek Nohavica, Eddie Vedder, Zakk Wylde a nejakí ďalší týpci na youtube.com ktorí tu už sú spomínaní.
Nehodnotím podľa ich kvality hrania, ale podľa mojich sympatií k nim. V poradí obľúbenosti tak, ako idú za sebou :posloucham:

Akustika Western

Příspěvek od Akustika Western »

Můj idol/vzor/nejlepší kytarista jednoznačně Angus Young

Dejvis

Příspěvek od Dejvis »

Můj nejoblíbenější kytarista je rozhodně Kirk Hammett, ale úplně by mi stačilo mít talent "alespoň" jako James Hetfield! :D Ale kdo je nejlepší kytarista, to si rozhodně neodvažuji ani hádat, těch skvělých je napříč žánry stovky, tisíce... :nice: Obdivuji všechny dobré kytaristy...

míša

Příspěvek od míša »

Nevím jestli si to tady ještě někdo přečte, ale pro mě je to rozhodně Victor Smolski :)

Milan

Příspěvek od Milan »

To víš že to tady někdo čte :D
Na každý nový příspěvek tu nedočkavě čekáme :)
Ten Victor Smolski je ten, co si před lety zahrál v pražské prodejně Kytary.cz? No, nejlepší kytarista...Podle čeho to měřit, že? Podle popularity? Podle BPM? Podle prodaných CD nebo počet návštěv na YouTube?
Já uznávám Radima Hladíka a Michala Pavlíčka.
A jako ejsídýsák bych mohl napsat Angus Young, ale napíšu jeho bratra Malcoma Younga. Stojí sice skromně v pozadí, ale jeho rytmická kytara je strojově přesná a bezchybná a nevím, co by Obrázek bez něj byli.

CreAtive_34

Příspěvek od CreAtive_34 »

U mě vedou Slash a Zakk Wylde, ale abych byl trošku za vlastence, z českých třeba zmiňovaný R. Hladík nebo Plíhal.

míša

Příspěvek od míša »

Ten Victor Smolski je ten, co si před lety zahrál v pražské prodejně Kytary.cz?

Ano, ano - to je on :). Je pravda, že jě asi těžké posuzovat proč je zrovna ten, nebo onen nejlepší, každý má svoje vzory.. Já na kytaru teprve začínám, takže to asi ani posoudit správně nedokážu. Ale mně se prostě líbí styl jeho hraní :). A taky jak to vždycky krásně prožívá :kapela:

Milan

Příspěvek od Milan »

míša píše:Ten Victor Smolski je ten, co si před lety zahrál v pražské prodejně Kytary.cz?

Ano, ano - to je on :). Je pravda, že jě asi těžké posuzovat proč je zrovna ten, nebo onen nejlepší, každý má svoje vzory.. Já na kytaru teprve začínám, takže to asi ani posoudit správně nedokážu. Ale mně se prostě líbí styl jeho hraní :). A taky jak to vždycky krásně prožívá :kapela:
Míšo, jenom jedna technická poznámka.
Pokud chceš citovat něčí větu, tak klikni na tlačítko Quote a tu větu vlož mezi hranaté závorky.
To jenom abysme věděli, na koho a na co reaguješ a bylo to tady přehlednější. :)
:thx:

Jinak k tvému příspěvku - myslím si, že člověk nemusí být znalec a něco umět a přesto se takovému člověku může něco líbit nebo nelíbit. :)
Tady, až na pár vyjímek, na kytaru taky začínáme, a taky máme svoje vzory a já to tady psal už několikrát - sto lidí, sto chutí.
Naposledy upravil(a) Milan dne 06 zář 2011 19:08, celkem upraveno 1 x.

míša

Příspěvek od míša »

Milan píše: Míšo, jenom jedna technická poznámka.
Pokud chceš citovat něčí větu, tak klikni na tlačítko Quote a tu větu vlož mezi hranaté závorky.
To jenom abysme věděli, na koho a na co reaguješ a bylo to tady přehlednější. :)
:thx:
jasně, nemohla jsem na to přijít :). díky

Milan

Příspěvek od Milan »

míša píše:jasně, nemohla jsem na to přijít :). díky
Není zač.
Svůj předchozí příspěvek jsem editoval, ale tys byla rychlejší :D
Takže jsem tam přidal svojí reakci na tvůj příspěvek.

Odpovědět