"Celebrity" z různých odvětví a hraní v kapelách

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s kytarama
Odpovědět
Dejw

"Celebrity" z různých odvětví a hraní v kapelách

Příspěvek od Dejw »

V posledních dnech neustále slyším z rádia upoutávku na speciální koncert skupiny Eddie Stoilow, během kterého společně s kapelou vystoupí za bicími světově uznávaný fotbalista Petr Čech. I přes skutečnost, že je nehudebník, má možnost zahrát si na koncertě s kapelou.

Nechci nějak zpochybňovat jeho zkušenosti s hrou na hudební nástroje, ale dle článků na internetu s nimi zrovna kamarád není.

Jaký je Váš názor na zapojování známých osobností při koncertech hudebních skupin??

Milan

Re: "Celebrity" z různých odvětví a hraní v kapelách

Příspěvek od Milan »

No, můj názor na zapojování známých osobností při koncertech hudebních skupin není jednoznačný.
Pokud se ta skupina (mimochodem od ní nic neznám) chce zviditelnit někým slavným a třeba získat víc posluchačů (což se jí v mém případě nepodařilo) a pokud slavný brankář má ambice se předvést v něčem jiném, než stát mezi tyčemi, tak proč ne. Ať se každý zviditelňuje jak umí a jak mu jeho ego dovolí.
S tím problém nemám. Ať si třeba Karel Gott maluje obrazy, když si myslí, že to umí.
Ale nevím, jestli by ty obrazy někdo kupoval, kdyby jejich autorem nebyl božský Kája.
A to je ten samý případ bubeníka Čecha. Působil nervózně, měl trému, ale prostě si to vyzkoušel.
Třeba se za čas stane jejich oficiálním bubeníkem.
Jiří Macháček taky začínal jako divadelní a filmový herec a od roku 98 je zpěvákem a textařem MIG 21.

Osobně se mi daleko víc líbí (na rozdíl od pana Čecha), pokud se známá osobnost zúčastní natáčení klipu písničky, která byla složena pro určitý film, kde si ta známá osobnost zahrála hlavní roli. Netuším, jestli umí Arny hrát na kytaru, ale podle mě to má vtip, recesi,...

Odpovědět