naopak! Pěkný příspěvek

Jen jsi neřekl, jakou přesně tu kytaru máš, a já jsem zvědavá...

Ahoj Matttyno,Matttyna píše:Ahoj,
naopak! Pěkný příspěvek
Jen jsi neřekl, jakou přesně tu kytaru máš, a já jsem zvědavá...Mohl by jsi sem hodit odkaz?
Tak to mě je skoro 35 a taky jsem na to poprvé sáhnul před nějakým necýl měsícem. Pokud je člověk ochotný učit se a má představivost tak není problém začít kdykoliv. Když jsem si byl koupit něco v krámku s kytarama stál předemnou pán kolem 60 a smál se sám sobě, že si koupil svoji první kytaru a chce zkoušet hrát jen proto aby se jej nechytil "Ten pán co mu ztrácí věci" (Parkinson) Takže o věku to není. Taky si lámu prsty ale bříška už jsou ztvrdlý takže už mě nebolí tukání do klávesnice. Nemám sice učitelku, ale vždycky když přijdu z práce tak si cvičím tak hodinku, abych sa aklimatizoval a pak ještě půlhodinku před spaním. Ohromná věc když si zapamatuju nový akord. Včera se mi poprvé podařilo docela dobře a napoprvé přehmátnout F,H,Hmi a to tak aby to i znělo... ale karpální tunel se ozýval..Ozzy píše:Aloha,
je mi 34 a v sobotu 9.7. jsem koupil kejtru, v úterý měl první hodinu s učitelkou a denně cvičím cca 1/2-1hod:-) Snažím se pochopit základy hudební teorie, akordy, lámu si prsty, ale baví mně to.
Na podium se nechystám. Budu hrát jen sám pro sebe a časem se uvidí....