Jo řikal...a možná to ještě platí..ale spíš už ne...kvůli aparatuře viš co...by mě rodiče moc rozmazlovali což nechcou

jinak.,..já bych tu taky chtěl napsat svůj příběh jak sem se dostal ke kytarám okey? :kapela: tak začnu..
Jak sem byl malej 3-4 roky táta prý často hrával na kytaru...(sem se dozvěděl xD) mno...a většinou sem u toho jeho drncání Karla Kryla,Wabi Daňka apod...usínal,rád sem ho poslouchal.Pak v 7 letech mě naučil 3 akordy...Emi,D a myslím,že C ale já si to stejně vůbec nepamatoval..a ke kytarám sem neměl žádný vztah...jediný můj vztah k nim bylo,že se mi líbí sola od Iron Maiden...po nějaké té době,kdy to taťkovi prostě nevychazelo s prací a mi se školkou...později se školou

časově...tak mi kupoval různý knížky...tak sem si je občas přečetl jinak na ně padal prach...a od té doby konec.Taťkovi došla trpělivost a mě to nebavilo.Ke všemu hraju na pravorukou kytaru a jsem levák a taťka řikal,že prý v tom budu mít vyhodu...a možná ji i mám,když sem oborukej (používám v praxi pravou ruku z 55%

) po nějaké té době taťka taky upustil kytaru a ležela v kumbále...pak se mi líbíl song od Metallicy Unforgiven 2...tak se ji taťka naučil a hrával ji.Pak se naučil Pohodu od Kabátů...a pak různě...songy od Katapultů a od Kryla.Takže před spaním sem ho poslouchal zase.Asi před rokem někdy kolem září 2008 sem si poprvý vzal kytaru do rukou a naučil se Karel Kryl-Anděl...jednou jak jsme šli s rodinkou z restauračky tak mi o tom taťka řikal,že je to lehká pisen a pár akordů tak sem se jí za pár dnů naučil.A ejhle...první den a já už uměl 3 akordy...prostě sem si jen tak z nudy vzal kytaru sedl ke kompu podival se jak se ty akordy drží a hrál sem..pak song Alkehol Pivo dělá hezká těla apod...začal sem na těžších písniček na to,že sem byl úplná lama...ale nevadilo mi to.Po nějaké době sem objevil Death Metalovou skupinu Kataklysm..a kamoš mi poslal program guitar pro 5 a tak sem se učil song Kataklysm-As I Slither a Ambassador of pain...a já vám řeknu..takovej death metálek na španělku..není vůbec špatnéj

táta vyměnil struny...a dal tam nějaké Sirius.Panečku ty jsou skvělý...mno a po nějakým to hraní songů přez akordy a tak sem se tento rok v létě přesunul na elektrickou kytaru... AXL JACKNIFE..ma ji kamoš a mi se taky libila...takže Death metal a obecně všechno co se mi líbí bylo hraný přez radio.Dalo se to...Grunge se mi libil...Hard Rock ušel...Metal děs běs...ale nemohl sem si vybírat...a prostě hraju a hraju...Na to,že hraju asi rok a půl většina lidí co je znám říká,že se opravdu rychle učím.Bohužel taborový songy nejsou zrovna pro mě to OK...rytmus vždycky pokulhává

tak spíš sem i songů co se hraje na elektrickou...momentálně se učím něco na taby a pak zas něco na akordy...Španělku pravidelně naladím a občas si na ní zahraju,protože mi více vyhovuje její hmatník při barových akordech do 3.pražce... taťka s hraním asi zase sekl...koupil si silniční motorku,takže to je prozatím jeho zaliba...sem taky rád,že mi koupil tu nejlepší aparaturu co sem si kdy mohl přát...sice použitou,ale jako novou...doufám,že mě kytary budou stále bavit a neskončím jen tak pro nic za nic...skončilo by totiž moje druhé já... :pise: