F

Riffy, sóla, techniky, cvičení... aneb praxe všeobecně
Matttyna

Re: F

Příspěvek od Matttyna »

Jojo, taky jsem s tím měla problémy - pak chvilku ne, ale teď zase jo :-)...asi jsem zpychla ;-) Ale ono na tom zase tak nesejde, učitel mi radil, držet jenom určitý struny, tím barré chytem...už nevim který :-(...ale myslím, že to byla ta spodní, no a ta vrchní, zbytek je fuk - jestli ti to teda pomůže...;-)
In love with my Nashville NW-32C...

Svobík

Příspěvek od Svobík »

Jako mě H taky dělá problémy tak ho hraju na 7 pražci a je to lehčí a hraje se jak F, teda jestli je to H ale myslim že jo:)
Ibanez AEL 30SE
FACE DG26

sajlo_37

Příspěvek od sajlo_37 »

prosim ludia neviete mi nejako poradit ako chytit F? lebo proste nejde mi ho chytit . viem ako mam dat prsty ale nedari sa mi ho chytit nemohly by ste mi nejako poradit?

Tobi

Příspěvek od Tobi »

bojim se, ze na to nebude jina rada, nez cvicit. pokud se chces Fko naucit, tak urcite. pokud se ho naucit nechces (a nechapu, jak tohle muzu tedka psat), tak asi pouzit nejakou light verzi F..

Dejvis

Příspěvek od Dejvis »

Já teď po delší době opět zkouším Pseudo Hendrixe a myslím, že na barré akordy je to dobrá průprava! ;) Kdyby nic jiného, tak se člověku z toho alespoň posílí svaly v dlani hned u palce, jelikož po delší době mě z toho vždycky začne brát křeč a musím toho nechat... :) Jinak ale pořád nejsem tak daleko, že bych dokázal použít baréčko v běžném rytmu, chce to čas, hodně času... :oops:

Odpovědět