první kytara

Šest strun, sedm strun, plné tělo se SC i HB snímači
kšátrij

Re: první kytara

Příspěvek od kšátrij »

prd zatim :D jelikož nemam ani floka tak musim čekat do narozek, naštěstí je mam za tejden :D ale určitě se podívám do hudbnin, příští tejden jedu do HK tak vezmu kámoše a něco prubnem uvidíme :) ale už se kurva těšim :D

kšátrij

Příspěvek od kšátrij »

tak už mam doma černou paní Jennifer Ibanez GRX 40 :)) včera sem ji zkoušel jednak v obchodě....nejdřív jsem zkoušel jednoho les paula od Cortů ale zvuk fakt nic moc, pak jsem uviděl ji a měl sem jasno a zvuk to je potvrdil :) večer zkouška u kámoše na kombu a multiefektu a paráda :)

teď už jen kombo...buď ten Fender Frotman 15W, ale teď docela uvažuju o E-WAVE FG-20D protože má v sobě 16 efektů takže bych nemusel kupovat žádnou krabičku navíc za penízky který už nejsou :)

Dejw

Příspěvek od Dejw »

tak blahopřeju k výběru, nezbývá než popřát ať se ti dobře učí a hraje a nepraskaj moc struny ;) kdyby nějakej problém, dej vědět, nějak se to vyřeší...

kytara vypadá solidně, jak čtu, tak láska na první pohled :-D snímače na začátek stačí (mám stejný na té GRG 270) - kdyžtak je necháš vyměnit...

mezi těma kombama bude určitě rozdíl ve zvuku, ideální zkusit s kytarou jakou máš ty... určitě ty komba budou mít v tom obchodě jako jsi kupoval kytaru...

k tomu E-wave jen taková drobnost - má sice digitální efekty, ale určitě k němu není footswitch (nožní přepínač), na začátku to to vadit nebude, časem třeba bude chybět ovládání efektů... takže bych se ke krabičkám neobracel zády :-D

kšátrij

Příspěvek od kšátrij »

jj láska jak trám :)) děkuju ;)

footswitch k němu sice není, je pravda že je to pohodlnější, ten multiefekt u kámoše ho měl a měl tam asi 60 efektů a když sem jel 1,2,3,4,5 a u něčeho sem se pozastavil, chvíli sem hrál a pak si řikám sakra to zní jinak...pač jak sem si podupával sem se pořád přejel asi 30 dalších :D....a navíc to měl zapojený do inputu na kytaru v kombu, pač taky nemá vstup na foot, a kytaru zapojil do efekt a šlapalot to v pohodě takže až budou peníze tak bych o tom určitě uvažoval...

Dejw

Příspěvek od Dejw »

krabky většinou pojí do inputu... některý komba/hlavy mají efektovou smyčku... záleží na tom, jakej efekt zrovna používáš...

já jeden mulťák měl (Digitech RP100A), dřív se mi zdál skvělej, ale později mi přišel zvuk hrozně umělej...

foot jsem myslel na přepínámí mezi čistým a zkresleným kanálem ;-) na efekty by asi musel být nějakej midi...

Odpovědět