elektrická kytara na začátek?

Šest strun, sedm strun, plné tělo se SC i HB snímači
Odpovědět
speedytoxx

elektrická kytara na začátek?

Příspěvek od speedytoxx »

Dobrý den, chtěl jsem zeptat jestli je dobré začínat rovnou s elektrykou. Protože pár lidí mi řikalo že "nejdřív se naučit s akustickou a pak si kup elektryku." já španělku mám a umim na ní zabrnkat smoke on the water :lol: :lol: jako bez akordů. No ale zajímalo by mě jestli je dobrá na začátek tahle kytara --> http://kytary.cz/axl-headliner/HN104031/ píšou tam že dřívější cena byla 3500 ale to my trochu přijde jako obchodní tryk. No a kombo bych si asi koupil někde v bazaru...ale je pravda že tomu nerozumim :? Děkuju za odpovědi...

dejv

Re: elektrická kytara na začátek?

Příspěvek od dejv »

tak...nejdřív začít s akustickou a pak na elektrickou...no ehm,já to taky takhle udělal...a elektrická mě tehdy dost zmrazila,protože šířka hmatníku z 5 cm na španělce najednou bylo 4 cm na elektrické...a jak sou ty struny blíž tak mi to trošec vadilo na prsty :D no,ale časem to už šlo =) hraju na elektrárnu od začátku léta a většinou denně :) a teď k výběru kytary...
I do začátku je dobré si pořidit lepší kousek...AXL není špatná značka já sem s jejich kytarou spokojen a četl sem si recenze od té mojí kytary a jsou všichni spokojeni stejně...jak pozitivně tak neutrálně (Všechno má přeci mouchy že :) ) :D (AXL Jacknife) třebas mrkni :) Může to být dobrá kejtra už se tu po ní dělá na kytaraforum.cz sháňka,ale na netu sem o ní nic nenašel (youtube např.) lepší by bylo kdyby sis koupil dražší kytaru...buď od AXL nebo od Cort popřípadě nějaký dosti levný kousek od ESP LTD a nebo od Ibanez.Teď ke kombu...i v bazarech se může najít opravdu skvělej kousek :) jeden takový sem si pořidil...Line 6 Spider II 75w za 4,5 tisic...na netu nový to kombo stojí 12..vyzkoušel sem si ho u toho chlápka doma..spokojenost největší.Zbalil sem kejtru tata ho vzal do rukou hodil na zadní sedadlo a už je tu semnou u kompu asi...od poloviny listopadu (myslim) Jinak dobrý komba jsou...Marschall,Line 6,Laney,Randall,ENGL,Ibanez..no a tak dál ale od těch by to nebylo špatný si vybrat :) počítej s tím,že tě tahle sranda výjde asi na 10 tisíc...no,vyšlo by tě to i na míň,ale beru to tak,abys byl pořádně spokojen i v tom začátku :)
Metal up your ass... \m/

Odpovědět