tak...nejdřív začít s akustickou a pak na elektrickou...no ehm,já to taky takhle udělal...a elektrická mě tehdy dost zmrazila,protože šířka hmatníku z 5 cm na španělce najednou bylo 4 cm na elektrické...a jak sou ty struny blíž tak mi to trošec vadilo na prsty

no,ale časem to už šlo =) hraju na elektrárnu od začátku léta a většinou denně

a teď k výběru kytary...
I do začátku je dobré si pořidit lepší kousek...AXL není špatná značka já sem s jejich kytarou spokojen a četl sem si recenze od té mojí kytary a jsou všichni spokojeni stejně...jak pozitivně tak neutrálně (Všechno má přeci mouchy že

)

(AXL Jacknife) třebas mrkni

Může to být dobrá kejtra už se tu po ní dělá na kytaraforum.cz sháňka,ale na netu sem o ní nic nenašel (youtube např.) lepší by bylo kdyby sis koupil dražší kytaru...buď od AXL nebo od Cort popřípadě nějaký dosti levný kousek od ESP LTD a nebo od Ibanez.Teď ke kombu...i v bazarech se může najít opravdu skvělej kousek

jeden takový sem si pořidil...Line 6 Spider II 75w za 4,5 tisic...na netu nový to kombo stojí 12..vyzkoušel sem si ho u toho chlápka doma..spokojenost největší.Zbalil sem kejtru tata ho vzal do rukou hodil na zadní sedadlo a už je tu semnou u kompu asi...od poloviny listopadu (myslim) Jinak dobrý komba jsou...Marschall,Line 6,Laney,Randall,ENGL,Ibanez..no a tak dál ale od těch by to nebylo špatný si vybrat

počítej s tím,že tě tahle sranda výjde asi na 10 tisíc...no,vyšlo by tě to i na míň,ale beru to tak,abys byl pořádně spokojen i v tom začátku