Ale vrtá mi hlavou, proč 12ka má snímače kryté a šestistruná má opencoil...
Co říkáte na "Double Neck" kytary?
-
CreAtive_34
Re: Co říkáte na "Double Neck" kytary?
Kytara je to vážně nádherná, někdy bych si na takovou rád zahrál 
Epiphone G 1275 STANDARDCreAtive_34 píše:Ale vrtá mi hlavou, proč 12ka má snímače kryté a šestistruná má opencoil...

Epiphone G 1275 CUSTOM

Za pozornost stojí taky rozdílná vzdálenost struníku od kobylky u Standardu a Customu. A taky vzájemná vzdálenost potenciometrů.
Tak až pojedeš někdy kolem, tak se můžeš zastavit!CreAtive_34 píše:Kytara je to vážně nádherná, někdy bych si na takovou rád zahrál
Asi ano, já se v tomto bohužel moc nevyznám, ale nejspíše to opravdu bude nějaká úprava laku...Milan píše:Nejdřív jsem si myslel, že jsou to opravdová léta dřeva, ale není to spíš fládrování?Dejvis píše:Jo jo, léta jsou u G-1275 na vrchní desce opravdu orientována kolmo k ose těla
A děkuji za srovnání a nové informace, já osobně si takových detailů jen tak nevšímám...
A znáte kytaromandolínu od Gibsona? Samozřejmě Double neck, abych nebyl OT

Dejvis-

Dejvis-
Ono s tou gibsonkou a epiphonkou se to má tak, že co je u Gibsona Standard, tak u Epiphonu je Custom. A jedná se opravdu o repliku Jimmy Page.Jinak to provedení "Custom" bylo řekl bych zamýšleno tak trochu jako replika Gibsona EDS-1275, na kterou hraje Jimmy Page...

Sakryš, stejně ale ta Gibsonka vypadá o moc líp!
Hodně tomu přidává i ten krásnej tvar hlav u Gibsona... 
No tu hlavu vymyslel Gibson pěknou (podle tvaru se jí říká "otevřená kniha") a taky je nádherná kresba dřeva.
Jenomže fotka zůstane fotkou do té doby, než budeš ochotný dát 70 tisíc za kytaru.
A to si myslím nehrozí u nikoho tady z nás
Ale ty máš doma nádhernou kytaru (kterou ti v dobrém slova smyslu závidím), na kterou můžeš být pyšný.
Jenomže fotka zůstane fotkou do té doby, než budeš ochotný dát 70 tisíc za kytaru.
A to si myslím nehrozí u nikoho tady z nás
Ale ty máš doma nádhernou kytaru (kterou ti v dobrém slova smyslu závidím), na kterou můžeš být pyšný.