Novinka

9. leden 2023

Kawai CA701 / CA901

Obrázek

Japonský výrobce Kawai uvádí na trh své nejnovější přírůstky do řady prémiových digitálních pian – modely CA701 a CA901, nástupce již dříve oceněných pian CA79 a CA99. Oba inovované modely zachovávají vysoce kvalitní klaviaturu Grand Feel III s dřevěnými klávesami jako jejich předchůdci, zároveň však přinášejí zcela nový SK-EX Competition Grand piano zvuk reprodukovaný pomocí pokročilého vícekanálového zvukového systému SK-EX Rendering.


Ohromující zvuk pian CA701 a CA901 je tvořen zcela novým zvukovým hardwarem, jehož součástí je vysoce výkonný DAC systém. Tento vysoce věrný zvuk je přenášen prostřednictvím působivého reproduktorového systému obsahující šest reproduktorů. Model CA901 má navíc přepracovanou konfiguraci šesti reproduktorů zahrnující nové přední reproduktory a výkonnější měniče TwinDrive. Oba modely jsou vybaveny vylepšenými 360° difuzory horních reproduktorů, které umožňují velmi bohatý a autentický hudební zážitek pro samotné hráče i posluchače.

Jedinečný dotykový displej se vyznačuje vylepšeným antireflexním panelem s hladkým, matným povrchem. Uživatelské rozhraní rovněž obdrželo několik vylepšení včetně možnosti automatického vypnutí LCD displeje po přesně vymezené době, čímž se minimalizuje vizuální rušení hráče během hry. Bezdrátová konektivita Bluetooth MIDI a Bluetooth Audio byla aktualizována na nejnovější standard v5 zajištující ultra nízkou latenci, vyšší spolehlivost a vynikající kvalitu zvuku při spárování s mobilními zařízeními.

V neposlední řadě získaly nové modely četná vylepšení designu. CA701 se může pochlubit vyšší, působivější horní části těla a novými podpůrnými kolíky pro přidržení partitury. Model CA901 těží z optimalizovaného umístění pedálů a širokého opěrného prostoru pro ruce, který umožňuje pianistům ještě pohodlnější hraní a příjemnější požitek ze hry.

www.kawai-global.com, www.music-city.cz