Cocotte Minute: V.i.p. iče Tour 2022

Odpovědět
Uživatelský avatar
pixel
Administrátor
Příspěvky: 30
Registrován: 22 kvě 2014 10:06

Cocotte Minute: V.i.p. iče Tour 2022

Příspěvek od pixel »

Nu-králové Cocotte Minute vyráží s bouřliváky Elektrïck Mann na V.i.p. iče Tour, trojlístek doplní gangstafolkař Vojtaano.
Obrázek
Cocotte Minute a Elektrïck Mann, nezpochybnitelní čeští a moravští králové luxusu, vytříbeného chování, mluvy a ryzího intelektuálna, vyráží na společnou apokalyptickou výpravu. Tohle jedinečné spojení je zkrátka esence všeho, na co jste se báli pomyslet, obzvláště teď po dvou lockdownových letech. Turné s deseti zastávkami začíná 8.4. v Brně a bude zakončeno 14.5. v Praze. Na vybraných místech je navíc dorazí podpořit i král rapu, funku, soulu a španělky o zem rozbíjející Vojtaano.

"S EM jsme hráli poprvý a naposled asi před třinácti lety nebo kdy a do teď jsme se z toho sbírali. No a teď jsme zase našláplý to nejen zopakovat, ale rovnou překonat. A když se k tomu někde přidá i náš adoptovanej big nigga brotha Vojtaano bude to dost post-apo cirkus!" komentuje s jemnou nostalgií frontman CM Zeller a dodává: "My ten návrat na scénu po skoro tři sezóny trvajícím spánku hodláme prostě pojmout fakt vostře. Jak jinak taky. Nejsme žádný buzny!"

Soukmenovec MC Mukas z EM zve na nadcházející koncerty netradičně: „Upřímně nevím, jak Kokoti hrají naživo, někde je fotka, jak s nima zpívám, byl jsem tenkrát zhulený jak prezident, tak se těším, že si to připomenu. Podporuju odjakživa všechny střapáče, dredáče a punkáče, taky Cocotty a Vojtaana, tak dovalte všichni podpořit kapely a kluby, který přežily.“

A poslední z trojlístku Vojtaano k tomu říká své: “Poslední dobou nějak měknu, a tak doufám, že mě tour s těmahle hovadama zase trošku zocelí. Naše první klubová jízda s CM byla boží, a o EM jsem zase slyšel tak pekelný historky, že se na tohle spojení fakt moc těšim!”

Nenechte si ujít toto unikátní spojení, které se nebude jen tak opakovat. Vstupenky na grandiózní V.i.p. iče Tour už můžete zakoupit v obvyklých předprodejích nebo odkazech u jednotlivých událostí na sociálních sítích.

V.i.p. iče Tour 2022
8.4. Brno / Melodka + speciální guest Vojtaano
9.4. Příbram / Junior Klub + speciální guest Vojtaano
22.4. České Budějovice / MC Fabrika
23.4. Jihlava / D Klub
29.4. Teplice / Knak + speciální guest Vojtaano
30.4. Pardubice / Žlutý pes + speciální guest Vojtaano
6.5. Nový Jičín / Music Club Drago
7.5. Havířov / Stolárna
13.5. Jablonec n. N. / Na Rampě + speciální guest Vojtaano
14.5. Praha / Rock Café

Web: www.cocotteminute.org
Facebook: www.facebook.com/CocotteMinuteBand
Instagram: https://www.instagram.com/cocotteminute/

Odpovědět