SÁZAVAFEST: Světlá nad Sázavou, 3-5.8.2017

Hudební akce s mediální podporou MUSICstage.cz
Odpovědět
Uživatelský avatar
redakce
Moderátor
Příspěvky: 1115
Registrován: 02 črc 2014 13:59

SÁZAVAFEST: Světlá nad Sázavou, 3-5.8.2017

Příspěvek od redakce »

SÁZAVAFEST rozzáří hvězdné nebe.

A je to tady! Blíží se další ročník tradičního multižánrového hudebního festivalu, SÁZAVAFEST. Ve dnech 3. – 5. 8. 2017 se diváci ve Světlé nad Sázavou dočkají nejen skvělé muziky, ale také mnoha dalších atrakcí, díky kterým se pro ně pobyt zde stane nezapomenutelným.

ObrázekHlavní hvězdou letošního již 17. ročníku se stane ikona a legenda populární hudby a skvělý německý zpěvák Thomas Anders from Modern Talking. Popularita skupiny sahá napříč několika generacemi. Vždyť kdo by neznal hity You´re My Heart, You´re My Soul či Cheri, Cheri Lady? Nejen milovníci disco si rádi zatančí také na ukrajinskou divu Ruslanu, jejíž hvězda stoupá stále výš. Tato zpěvačka, producentka, skladatelka, pianistka a vítězka Eurovision Song Contest z roku 2004 se návštěvníkům představí v sobotu večer.

Velkou show předvede také jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků, Vojtěch Dyk. Po svém úspěšném turné se zde představí společně s kapelou B-Side band. SÁZAVAFEST každoročně nabízí to nejlepší z české a slovenské scény. Své písně Anděl, Na vodě či Popelka představí Xindl X, Čechomor rozezní své Velické zvony a s Majkem Spiritem si užijeme Primetime. Mladší generaci jistě potěší i letošní účast Sebastiana, Slzy či Pavla Callty. Na nohy všechny postaví Jirka Macháček se skupinou Mig 21, čtyřčlenná stálice hudební scény, skupina Wohnout či vítězové letošních Andělů, zpěvačka Lenny a skupina Jelen.

SÁZAVAFEST každoročně překvapuje svou Family Fun Zónou. Ani letošní ročník nebude výjimkou. Nejen pro ty nejmenší představí Disney a Hasbro zónu. Jako jediný festival v České republice uvede program Star Wars či velkolepou show aktuálních Transformers. Třešničkou na dortu jistě bude velký Doubledecker největšího hračkářství v České republice, Hamley´s, plný úžasných hraček a speciálních her nejen pro děti, ale také dospělé.

Také cítíte, že si letos SÁZAVAFEST opět nemůžete nechat ujít? Využijte výhodnou nabídku za 990,- Kč platnou jen do konce května.

Pro všechny váhavé diváky letos opět připravujeme ochutnávku z toho, co vás čeká. Těšit se můžete na skupiny NEBE a ATMO. Kdy a kde?

• 16. 6. 2017 BRNO - NÁKUPNÍ CENTRUM KRÁLOVO POLE
• 30. 6. 2017 NÁKUPNÍ CENTRUM CITYPARK JIHLAVA

Vstupenky rychle mizí, tak neváhejte a staňte se součástí dalšího nezapomenutelného ročníku.

Festivalový web: www.sazavafest.cz
Vstupenky: Ticketspot

Uživatelský avatar
redakce
Moderátor
Příspěvky: 1115
Registrován: 02 črc 2014 13:59

Re: SÁZAVAFEST: Světlá nad Sázavou, 3-5.8.2016

Příspěvek od redakce »

SÁZAVAFEST útočí na všechny generace - ohromí i pobaví.

A je to tady! Již 3. srpna se rozezní v zámeckém lesoparku první tóny 17. ročníku festivalu SÁZAVAFEST. A je opravdu na co se těšit! Pořadatelé pro tento rok nachystali nejen spoustu skvělých koncertních show, ale také bohatý doprovodný program.

ObrázekČeká vás více než 60 koncertů českých a zahraničních hvězd na celkem 6 pódiích. Jako hlavní hvězda se v pátek představí zpěvák a ikona napříč několika generacemi, Thomas Anders z Modern Talking. I v sobotu návštěvníky čeká světová show. Zatančí si s vítězkou Eurovize a ukrajinskou divou, Ruslanou.
SÁZAVAFEST každý rok představuje výjimečné vystoupení. Letos vás uchvátí po svém velmi úspěšném turné Vojtěch Dyk & B-Side Band. Ani tentokrát nebude chybět autorské čtení nejpopulárnějšího českého spisovatele, Michala Viewegha. V pátek a v sobotu se můžete těšit na stand-up show Na Stojáka s Lukášem Pavláskem, Ester Kočičkovou a dalšími.

Na své si přijdou také milovníci české a slovenské hudby. Jelen, Majk Spirit, Rybičky 48, Mig 21, Miro Žbirka, Čechomor, Peter Nagy, Aneta Langerová, Dara Rollins, Václav Neckář, Slza, Leoš Mareš, Mandrage. To a mnohem víc si užijete ve Světlé nad Sázavou už za pár dní!

Vrcholem doprovodného programu bude tento rok bezpochyby největší Family Fun Zóna v historii. Těšit se můžete na autobota z Transformers, Darth Vadera ze Star Wars či doubledecker největšího hračkářství ve střední Evropě, Hamley´s, plný her pro děti i dospělé. Pro ty nejmenší pořadatelé připravili zónu roztomilých My Little Pony, jejichž film vstoupí do kin již tento rok v říjnu. Chybět nebude ani samostatná stage s animačními programy, které vaše ratolesti do zábavy přímo zapojí.

A to není vše! I tentokrát se pro návštěvníky chystají autogramiády celé řady muzikantů. Těšit se můžete na Ruslanu, Lenny, Barboru Polákovou, Mirai, Dogu, Rybičky 48, Slzu a mnoho dalších. Nezapomeňte si tedy památníčky, plakáty, foťáky a zastavte se ve stánku autogramiád navštívit vaše oblíbence.

3 dny plné koncertů, vystoupení a hlavně skvělé zábavy až do rána, právě to je SÁZAVAFEST 2017! Těšíme se na vás!
Neváhejte a staňte se součástí dalšího nezapomenutelného ročníku. Předprodej vstupenek naleznete na http://www.ticketspot.cz.

Uživatelský avatar
redakce
Moderátor
Příspěvky: 1115
Registrován: 02 črc 2014 13:59

Re: SÁZAVAFEST: Světlá nad Sázavou, 3-5.8.2017

Příspěvek od redakce »

KRYŠTOF ROZTANČÍ SÁZAVAFEST

Skvělá show, vyprodaný Strahovský stadion, Obchodník s deštěm, Lolita, Bobule, SÁZAVAFEST 2018. Co mají tyto pojmy společného? Správně! Je to nejlepší česká skupina současnosti, Kryštof! Richard Krajčo se se svou skupinou představí na jednom z největších českých festivalů v kouzelném prostředí zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou.

Obrázek

Kromě bohatého doprovodného programu se můžete těšit také na No Name, Grahama Candyho, Vojtěcha Dyka, Mandrage, Iné Kafe či Jaroslava Uhlíře. Ti všichni a mnoho dalších pro vás zahrají ve Světlé nad Sázavou ve dnech 26. – 28. července 2018.

Vstupenky na festival i se vstupem do stanového městečka zakoupíte na www.ticketspot.cz či dalších předprodejních místech. Více informací naleznete na www.sazavafest.cz.

Generálním partnerem festivalu je letos již potřetí EP ENERGY TRADING, prodejce elektřiny a plynu do domácností a firem.

Odpovědět